0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.11.2023 la ora 12:48. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Foișoare din lemn


5 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Foișor lemn hexagonal Altana 340x340 cm
(1)
8990,00 lei * / buc.
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ghid de cumpărături
Cele mai frumoase foișoare

Cele mai frumoase foișoare

Foișorul de grădină este o construcție deschisă, ce se poate amplasa în grădină, în livadă sau oriunde în curte. Are funcție de relaxare, dar și rol de a înfrumuseța spațiul existent, așa că tot mai mulți români sunt dor ...mai mult

Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 5 din 5 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Foișoare din lemn

Filtre populare în categoria Foișoare din lemn

Foișor de lemn pentru momente de relaxare de la HORNBACH!

Foisoare de gradina

Foișorul din lemn este o alegere potrivită pentru cei care nu au o terasă, dar își doresc un loc special în care să servească masa alături de cei dragi. Aveți ocazia să vă petreceți momentele de relaxare într-un foișor de lemn, încă de la venirea primăverii și până toamna târziu. Un foișor din lemn are nenumărate posibilități de folosire, dar cele mai des practicate sunt pentru a servi masa în aer liber, dar și pentru primirea musafirilor în sezonul cald.

În magazinele HORNBACH, găsiți produse de calitate superioară realizate din materiale rezistente în timp, cu design modern sau rustic, hexagonale sau dreptunghiulare, adaptate nevoilor dumneavoastră și designului pe care doriți să-l implementați.

Foisoare de gradina la Hornbach

Aflați ce tipuri de foișoare de lemn găsiți în magazinul nostru online

Fie că aveți o grădină amenajată în stil modern sau rustic, în gama HORNBACH găsiți modele de foișoare de grădină care să se potrivească spațiului dumneavoastră. Măsurați suprafața în care vreți să așezați foișorul, astfel încât să vă asigurați că există suficient loc pentru acesta. După ce ați parcurs acest pas, puteți trece la achiziționarea foișorului de grădină de care aveți nevoie. La HORNBACH, găsiți pavilioane și foișoare hexagonale de diferite dimensiuni, de la 226x234 cm și până la 340x340 cm, confecționate din lemn.

Unul dintre avantajele foișorului de lemn este acela că, pe lângă posibilitatea de a organiza în bune condiții petreceri alături de cei dragi, dumneavoastră vă puteți relaxa în voie și vă bucurați de natură.

Comanda dumneavoastră de foișor din lemn de la HORNBACH

În magazinul nostru, găsiți pavilioane de grădină potrivite pentru curțile sau grădinile locuințelor, pentru zile sau seri speciale în aer liber. Dacă sunteți interesat să cumpărați un foișor din lemn, atunci cea mai ușoară modalitate este de a plasa o comandă pe site. Grădina dumneavoastră poate arăta deosebit și veți obține aprecierea prietenilor.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus