0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.11.2023 la ora 19:44. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Ghid de cumpărături

Cele mai bune pavilioane de grădină rezistente la vânt

Cele mai bune pavilioane de grădină rezistente la vânt

Când vine vorba de proiectarea și decorarea spațiilor exterioare ale locuințelor (grădini sau curți), orice proprietar își dorește să-și creeze o atmosferă confortabilă și elegantă în același timp.

Pavilioanele de grădină sunt, din acest punct de vedere, o modalitate excelentă de a adăuga valoare și utilitate grădinii sau curții, oferind o zonă adăpostită unde vă puteți relaxa, lua masa sau petrece timp împreună cu familia sau cu oaspeții cu ocazia diferitelor evenimente.

Cu toate acestea, atunci când alegeți un pavilion de grădină, trebuie să luați în considerare capacitatea acestuia de a rezista la diferite condiții meteorologice, în special la vânturi puternice. În acest articol, ne vom concentra pe pavilioanele de grădină rezistente la vânt, care oferă protecție solară dar care sunt, în același timp, special concepute pentru a face față condițiilor de vânt puternic fără a fi deteriorate sau smulse și aruncate în aer. De asemenea, veți regăsi un ghid despre factorii pe care trebuie să-i luați în considerare dacă vreți să alegeți cel mai bun pavilion de grădină rezistent la vânt și vă vom împărtăși câteva opțiuni de top împreună cu recomandările experților. În plus, vom aborda modul de instalare, întreținere și îngrijire a pavilionului de grădină astfel încât acestă să reziste cu brio chiar și la vânt mai puternic.

Cele mai bune pavilioane de grădină rezistente la vânt - Clasament TOP 3

Alegerea unui pavilion de grădină rezistent la vânt trebuie să prevadă analiza capacităților multiple ale acestuia de a asigura în mod eficient protecția solară necesară, utilitatea folosirii dată de dimensiuni, precum și trăinicia materialului din care este confecționat atât în privința cadrului de susținere, cât și a materialului acoperișului.

Produse Pavilion Palmako Lucy lemn 349x349x254 cm natur Pavilion grădină cu părți laterale pliabile și cadru metalic Garden Place 3x3x2,7 m poliester antracit Pavilon lemn de pin 300x400x220 cm
Caracteristici Forma: pătrat;
Culoare: lemn;
Lungime x lățime: 3,49 x 3,49 m;
Înălțime latură: 2,54 m;
Forma: pătrat;
Culoare acoperiș: antracit;
Material acoperiș: poliester;
Lungime x lățime: 3 x 3m;
Înălțime latură: 2,70 m;
Greutate: 36 Kg;
Forma: pătrat;
Culoare de bază: lemn;
Material: lemn;
Lungime x lățime: 3 x 4 m;
Înălțime latură: 2,2 m;
PRO - design modern, cu un aspect vizual superior;
- instalare facilă;
- suprafață acoperită generoasă.
- versatilitate la utilizare, pereții laterali fiind flexibili și mobili pe verticală și pot umbri spațiul în funcție de nevoie;
- cadru metalic solid
- schelet din lemn solid;
- raport bun preț-calitate
Contra - preț ridicat - preț din gama superioară - dimensiunea poate fi considerată prea redusă pentru un număr mare de persoane

Alte pavilioane de grădină rezistente la vânt recomandate

În afara modelelor de pavilioane de grădină cu o bună rezistență la vânt enumerate, puteți lua în considerare și o serie de alte modele care îngemănează caracteristici dintre cele mai bune și oferă și un aspect vizual modern grădinii sau locului de amplasament.

Pavilion grădină Garden Place Trial 3,5x3,5x2,7 m poliester alb

Acest pavilion de grădină este un model minimalist care oferă o protecție solară adecvată pentru zilele însorite petrecute în grădina unei case. Laturile nu conțin perdele sau elemente acoperitoare, dar acestea pot fi adăugate ulterior, după nevoie. Simplitatea designului și ușurința de instalare, alături de materialele de calitate și rezistente din care este confecționat, fac ca acest model de pavilion de grădină să fie unul rezistent la vânt și să creeze o zonă perfectă de relaxare în aer liber.

La fel ca primele două produse din topul anterior, acest produs este realizat sub marca Garden Place, un brand propriu al Hornbach Baumarkt AG. Marca se concentrează pe cele mai bune soluții customizate pentru grădină și spațiile de relaxare din jurul locuințelor, fiind deja unul dintre liderii europeni în furnizarea de produse din această gamă.

PRO CONTRA
 • greutate redusă;
 • materiale de calitate;
 • cadru din oțel;
 • material acoperiș rezistent la raze UV cu strat protector PA
 • prețul ridicat

Pavilion grădină 3x3x2,6 m poliester bej

Aparținând mai degrabă designului clasic, acest pavilion de grădină este suficient de solid pentru a rezista la vânt destul de puternic. Stâlpii de susținere sunt ranforsați cu suporți dubli care oferă și un aspect plăcut de semi împrejmuire a spațiului acoperit de acoperiș. Pavilionul include și perdele laterale.

PRO CONTRA
 • instalare solidă;
 • design robust;
 • cadru metalic rezistent;
 • acoperire laterală.
 • prețul din gama superioară

Pavilion grădină 2,9x2,9x2,2 m poliester bej

Acest pavilion de grădină include patru pereți laterali care pot fi dispuși în funcție de nevoia de umbrire a spațiului acoperit. Suporții metalici, materialul de acoperire tratat pe suprafață și forma pavilionului fac ca acest model să fie rezistent atât la razele UV ale soarelui cât și la vântul puternic.

PRO CONTRA
 • design modern;
 • flexibilitate de utilizare a pereților laterali incluși;
 • materiale durabile.
 • prețul mare

Cum să alegeți un pavilion de grădină rezistent iarna, la ploaie și la vânt ?

Când vine vorba de alegerea unui pavilion de grădină rezistent la vânt, există mai mulți factori importanți de luat în considerare. Ținând cont de acești factori, vă puteți asigura că alegeți în mod informat și că pavilionul achiziționat va oferi protecția necesară împotriva vântului și a altor condiții sau intemperii meteorologice, fiind în același timp plăcut și funcțional din punct de vedere estetic.

 • Dimensiunea pavilionului de grădină

Dimensiunea pavilionului de grădină este un aspect important, deoarece determină spațiul pe care îl veți avea la dispoziție pentru petrecerea timpului, relaxare, servirea meselor și pentru alte activități în aer liber. Este esențial să măsurați zona exterioară disponibilă pentru amplasament pentru a vă asigura că pavilionul pe care îl alegeți se încadrează confortabil și nu creează supraaglomerare a zonei de grădină sau curte.

 • Design și stil

Există mai multe modele și stiluri disponibile pentru pavilioanele de grădină rezistente la vânt, de la stilul tradițional la cel ultramodern. Ar trebui să alegeți un model de pavilion care să completeze aspectul spațiului dumneavoastră exterior și să reflecte stilul și preferințele personale, în egală măsură.

 • Durabilitatea pavilionului

Durabilitatea pavilionului de grădină este esențială, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu vânturi puternice. Căutați un pavilion realizat din materiale robuste și durabile, cum ar fi structurile din aluminiu sau oțel, care pot rezista vântului puternic fără să se îndoiască sau să se rupă.

 • Prețul de achiziție

Prețul unui pavilion de grădină poate varia foarte mult în funcție de dimensiunea, materialele și caracteristicile acestuia. Ar trebui să țineți cont de bugetul de care dispuneți și să căutați un pavilion care să se încadreze în intervalul de preț pe care îl puteți plăti, analizând, în același timp dacă acesta este astfel construit încât să fie rezistent la intemperii.

 • Reputația mărcii

Este esențial să alegeți un pavilion de grădină de la o marcă de renume, care are o istorie solidă în domeniu producției structurilor exterioare de înaltă calitate și fiabile.

 • Comentariile clienților

Citirea recenziilor clienților vă poate oferi o perspectivă asupra performanței și durabilității unui anumit pavilion de grădină. Cautați recenzii care menționează în mod special rezistența la vânt pentru a vă asigura că pavilionul pe care îl alegeți va face față cu brio condițiilor atmosferice de vânt.

Pavilioane de grădină rezistente: instalare, întreținere și îngrijiri recomandate

Odată ce ați ales și achiziționat un pavilion de grădină rezistent la vânt, este esențial să îl instalați corect, mai ales în privința ancorării la sol, și să îl întrețineți în mod corespunzător pentru a vă asigura că va dura în timp. Iată câteva sfaturi despre cum să instalați, să întrețineți și să îngrijiți un pavilion de grădină rezistent la vânt.

 • Instalarea pavilionului de grădină

Urmăriți cu atenție instrucțiunile producătorului atunci când instalați pavilionul de grădină. Asigurați-vă că este fixat bine la sol sau pe o suprafață solidă pentru a preveni posibilitatea ca acesta să fie dărâmat de vântul puternic. Dacă nu aveți încredere în capacitatea proprie de a instala personal pavilionul, ar trebui să luați în considerare angajarea unui profesionist care să se asigure cel puțin de lucrarea de ancorare solidă la sol.

 • Întreținerea pavilionului de grădină

Întreținerea regulată a pavilionului de grădină este esențială pentru a-l menține în stare bună. Curățați suprafața pavilionului în mod regulat cu un detergent ușor și apă pentru a îndepărta murdăria și resturile. Verificați acoperișul și pereții pentru orice deteriorare sau semne de uzură, cum ar fi fisuri, găuri sau rupturi. Reparați orice daune în mod prompt pentru a preveni agravarea acestora în timp.

Pavilion de gradina umbra pe terasa

 • Protecția pavilionului la vânt

Pentru a vă proteja pavilionul de grădină de vânt și alte intemperii, ar trebui să luați în considerare achiziționarea de accesorii, cum ar fi kiturile de fixare, care au rolul de a ancora în mod solid pavilionul de sol, sau huse de pavilion, care protejează structura de ploaie și razele UV ale soarelui. De asemenea, puteți adăuga perdele sau paravane la pavilion pentru o protecție suplimentară și pentru a crea intimitate suplimentară.

 • Depozitarea pavilionului

Dacă locuiți într-o zonă cu condiții meteorologice aspre, cum ar fi căderi abundente de zăpadă sau vânturi puternice, ar trebui să luați în considerare strângerea și depozitarea pavilionului de grădină în lunile de iarnă. Dezasamblați pavilionul și depozitați-l într-un loc uscat și sigur, cum ar fi un garaj sau o magazie. Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viață a acestuia și la prevenirea oricăror stricăciuni provocate de uzura la intemperii.

În concluzie, urmând aceste sfaturi, vă puteți asigura că pavilionul de grădină achiziționat rămâne în stare bună o lungă perioadă de timp oferind un spațiu exterior confortabil și funcțional pentru mulți ani la rând.

De asemenea, un pavilion de grădină rezistent la vânt este o investiție de care vă veți putea bucura mult timp și care va amplifica nivelul de bunăstare și relaxare pe care vi-l oferă spațiul personal din jurul locuinței.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cele mai bune pavilioane de grădină rezistente la vânt

Din ce sunt făcute pavilioanele de grădină rezistente la vânt?

Pavilioanele de grădină rezistente la vânt pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi metal, lemn sau materiale sintetice precum PVC sau poliester. Cheia este să alegeți un pavilion cu o construcție robustă, care să reziste la vânt puternic și la condiții meteorologice nefavorabile.

Cum se poate evalua rezistența la vânt pentru un pavilion de grădină?

Evaluarea rezistenței la vânt pentru un pavilion de grădină depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea, forma, greutatea și materialul acestuia. Toate aceste elemente acționează sinergic pentru a crește rezistența la vânt a construcției desfășurate a pavilionului

Trebuie să-mi ancorez pavilionul de grădină de pământ?

Da, este esențial să fixați pavilionul de grădină în pământ pentru a preveni să fie dislocat din locul de amplasament de vântul puternic. Unele pavilioane sunt prevăzute cu dispozitive de fixare sau plăci de ancorare care pot fi folosite pentru a le fixa pe pământ, iar pentru altele, aceste accesorii pot fi achiziționate separat.

Pot lăsa pavilionul din grădină montat pe tot parcursul anului?

Depinde de condițiile meteo din zona geografică a amplasării. Dacă locuiți într-o zonă cu ierni aspre sau vânturi puternice, cel mai bine este să demontați și să depozitați pavilionul în timpul lunilor de iarnă pentru a-l proteja de deteriorare. Dacă locuiți într-o zonă cu un climat blând, este posibil să lăsați pavilionul montat în grădină sau în curte pe tot parcursul anului.

Se pot adăuga perdele sau paravane la pavilionul meu de grădină?

Da, se pot adăuga perdele sau paravane suplimentare la pavilionul din grădină pentru a oferi protecție suplimentară împotriva vântului și a altor condiții meteorologice. Multe pavilioane vin cu șine sau cârlige preinstalate care permit atașarea cu ușurință de perdele sau paravane suplimentare.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus