0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 20:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Roboți de tuns iarba


11 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Mulcirea gazonului

Mulcirea gazonului

Cu îngrijirea corectă, gazonul dumneavoastră devine într-o clipă un adevărat paradis pentru organismele din sol și rămâne de un verde proaspăt. Vă arătăm cum vă poate ajuta în acest demers mulcirea gazonului.

Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Sfaturi
Primăvara în grădină

Primăvara în grădină

Schimbarea anotimpurilor se arată mai ales în grădina dumneavoastră. Încet, totul se trezește din hibernare, iar zilele devin din nou mai lungi. Primele păsări se întorc deja. Acum este din nou timpul să vă ocupați din n ...mai mult

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 11 din 11 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Roboți de tuns iarba

Întreținerea programată a gazonului de acasă, cu roboții de tuns iarba de la Hornbach!

Roboti de tuns iarba

Un gazon aranjat cum se cuvine este mândria oricărui proprietar, care abia așteaptă ca musafirii să-i treacă pragul pentru a admira frumusețea grădinii amenajate cu atâta dăruire. În ziua de astăzi, tehnologia a atins și domeniul agrar, aducând un utilaj inovator, cu ajutorul căruia să puteți îngriji și tăia iarba din jurul locuinței, și anume robotul de tuns gazonul. Hornbach vine în sprijinul dumneavoastră cu o aparatură performantă, la prețuri convenabile, demonstrând că o grădină curată poate exista cu un efort minim și un timp redus alocat întreținerii gazonului. În magazinul nostru veți descoperi produse de ultimă generație, care garantează rezultate finale foarte bune, fără să depuneți nici cel mai mic efort în acest sens și fără să angajați o persoană care să o facă în locul dumneavoastră. Producătorii promit calitate superioară, prețuri mici și performanță neîntâlnită până acum în îngrijirea gazonului. Acest produs devine soluția ideală pentru oricine s-a săturat de corvoada tunderii gazonului din curte, dar și pentru proprietarul care simte că poate reduce cu succes costurile de întreținere. Țineți cont însă de faptul că grădina dumneavoastră nu trebuie să aibă foarte multe obstacole (pietre mari, bănci, garduri mici sau mari, obiecte decorative numeroase).

Roboti de tuns iarba la Hornbach

Aflați ce tip de robot de tuns gazonul vă trebuie:

Există câteva modele interesante de roboți de tuns iarba pe care le puteți cerceta în amănunt pentru a înțelege de ce sunt cea mai bună soluție pentru orice tip de grădină. Atractiv rămâne faptul că acest produs se programează ușor și nu este nevoie de manevrare personală sau pentru supraveghere în activitatea depusă, deoarece știe să ocolească toate obstacolele întâlnite în cale, face față pantelor și este foarte silențios. Cei mai mulți dintre clienții Hornbach recomandă folosirea lui și pentru faptul că poate fi operat prin intermediul telefonului mobil, dar și pentru că nu are nevoie să colecteze iarba taiată deoarece o mulcește atât de fin încât rămâne pe gazon și servește ca îngrășământ natural pentru teren. Efectuarea personală a tunderii gazonului înseamnă foarte mult timp pierdut, însă robotul face toată treaba în locul dumneavoastră și timpul rămas liber îl puteți petrece într-un mod mult mai atractiv sau să munciți altceva. Un atu care îl face irezistibil este acela că are numeroase funcții performante, precum independența la încărcare, știe când s-a descărcat și când trebuie să-și încarce acumulatorii, are protecție antifurt, este asigurat cu un cod PIN și vine însoțit de numeroase accesorii necesare (sârmă de delimitare, țărusi pentru cort, cuțite și șuruburi, cuie pentru fixarea stației de încărcare etc).

Aflați cum comandați un robot de tuns iarba la un preț avantajos!

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv de tuns gazonul, atunci luați în considerare și robotul care face treaba de unul singur. Prețul va fi amortizat în timp și nu veți regreta decizia luată. Comanda se da ușor în mediul online și tot ceea ce trebuie să faceți este să așteptați să fie livrat de curier în câteva zile lucrătoare sau îl ridicați direct din magazin dacă nu aveți răbdare. Robotul este creat special pentru omul modern, care vrea confort sporit și muncă mai puțină.

Proiectele noastre

În sus