0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 05:50. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Maşini de tuns iarba electrice


11 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Primăvara în grădină

Primăvara în grădină

Schimbarea anotimpurilor se arată mai ales în grădina dumneavoastră. Încet, totul se trezește din hibernare, iar zilele devin din nou mai lungi. Primele păsări se întorc deja. Acum este din nou timpul să vă ocupați din n ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Cea mai bună mașină de tuns iarba

Cea mai bună mașină de tuns iarba

Topul celor mai bune mașini de tuns iarba este aici pentru a veni în ajutorul tău cu produse care îți vor face viața mai ușoară! Oricărui gospodar îi va fi de folos un astfel de instrument, mai ales dacă alege facilități ...mai mult

Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 11 din 11 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Maşini de tuns iarba electrice

Filtre populare în categoria Maşini de tuns iarba electrice

Întreținerea perfectă a gazonului cu mașina electrică de tuns iarba de la Hornbach!

Masini de tuns iarba electrice

Viața la curte vine împreună cu o mulțime de activități obligatoriu de realizat, printre care trebuie amintită amenajarea și întreținerea covorului natural din curte. Tunderea ierbii sau a gazonului devine necesară, mai ales atunci când vă gândiți să vă bucurați de existența unui colț deosebit de natura în curte, iar achiziția unei mașini de tuns iarba nu poate întârzia. Această operațiune trebuie realizată la fiecare sfârșit de săptămână dacă vă doriți rezultate bune. O ofertă foarte bogată de astfel de produse găsiți în magazinul Hornbach, partener de seamă al tuturor celor care își doresc o curte îngrijită și curată. Modelul electric este potrivit dacă aveți o curte de dimensiuni mici sau medii, mai ales că vine cu o dependență de curentul electric din locuință. Desigur că exista și mici artificii prin care îl puteți folosi până în spatele grădinii dumneavoastră, fără să vă faceți nicio problemă. Dacă nu are acumulator, atunci atașați un prelungitor și folosiți mașina oriunde în curte. Specialiștii Hornbach vă pot sfătui cu privire la mărcile existente pe piață, la modelul care vi s-ar potrivi în funcție de necesități, la caracteristicile sale tehnice sau la prețul de achiziție, așa că nu ezitați în decizia dumneavoastră de a avea un gazon perfect.

Masini de tuns iarba electrice la Hornbach

Aflați ce tipuri de mașini electrice de tuns iarba există la Hornbach:

În magazinul nostru descoperiți o varietate largă de astfel de produse fabricate de producători renumiți pentru performanța produselor, dar și pentru rezistența lor în timp. Aceste mașini de tuns iarba electrice sunt silențioase, foarte eficiente pentru terenuri mici sau medii (adică pentru orice curte de gospodar), fiabile și lucrează extrem de curat. Un atu al folosirii lor este acela că nu au un timp limită de folosire, precum cele cu acumulator, pe benzină sau diesel. Prețurile de achiziție rămân extrem de avantajoase pentru oricine, astfel încât se vor încadra cu brio în orice tip de buget de familie. Deși se spune că utilizarea firului rămâne un dezavantaj al folosirii acestui echipament de tuns gazonul, adevărul este că pentru suprafețe mici conectarea la priză devine mai degrabă un avantaj, iar acest lucru este demonstrat de numeroșii clienți care au cumpărat produsul și l-au folosit în ultimii ani cu rezultate extrem de bune.

Comanda dumneavoastră de mașină de tuns iarba electrică de la Hornbach

Primăvara se apropie cu repeziciune, iar gazonul trebuie aranjat periodic. Acum este timpul să comandați un astfel de dispozitiv care să vă ajute în munca din grădină. Dacă nu aveți timp la dispoziție să așteptați, veniți în cel mai apropiat magazin Hornbach și ridicați personal produsul dorit. Plata se face online cu cardul, pentru că există securitate la cel mai înalt standard. Prețul de achiziție rămâne mic, iar diferența între modele se poate verifica ușor cu ajutorul funcției de comparare a prețurilor produselor existentă pe site. Gazonul va arăta splendid tot timpul anului dacă veți avea grijă de el cum se cuvine.

Proiectele noastre

În sus