0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 06:40. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Maşini de tuns iarba pe benzină


15 Rezultate
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Primăvara în grădină

Primăvara în grădină

Schimbarea anotimpurilor se arată mai ales în grădina dumneavoastră. Încet, totul se trezește din hibernare, iar zilele devin din nou mai lungi. Primele păsări se întorc deja. Acum este din nou timpul să vă ocupați din n ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Cea mai bună mașină de tuns iarba

Cea mai bună mașină de tuns iarba

Topul celor mai bune mașini de tuns iarba este aici pentru a veni în ajutorul tău cu produse care îți vor face viața mai ușoară! Oricărui gospodar îi va fi de folos un astfel de instrument, mai ales dacă alege facilități ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 15 din 15 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Maşini de tuns iarba pe benzină

Filtre populare în categoria Maşini de tuns iarba pe benzină

Descoperiți mașina de tuns iarba pe benzină de la Hornbach!

Masini de tuns iarba pe benzina

Dacă pentru o grădină de mici dimensiuni, un dispozitiv electric de tuns iarba este suficient pentru nevoile proprietarului, acest lucru nu mai este posibil în cazul unui teren mare cu gazon sau a unei livezi pline de iarbă. Dependența de priza din casă și puterea mai mică a motorului electric îi determină pe cei mai mulți să achiziționeze un model pe benzină, astfel încât Hornbach vine în ajutorul lor cu o ofertă extrem de bogată, cu prețuri avantajoase, în funcție de posibilitățile financiare ale tuturor clienților. Îngrijirea gazonului cu un astfel de produs se face într-un mod rapid, eficient și curat pentru că dispozitivul are un motor mai puternic, asigură libertatea de mișcare a proprietarului și aduce o economie de timp atât de necesară vieții oamenilor de astăzi, mereu ocupați cu tot felul de activități obligatorii pentru serviciu sau familie. Când alegeți produsul dorit trebuie să țineți cont de anumite criterii și să întrebați acolo unde nu înțelegeți, pentru că doar așa veți descoperi modelul care se mulează pe necesitățile dumneavoastră. Specialiștii noștri recomandă cu încredere modelele de mașini de tuns iarba pe combustibil de la producătorii renumiți în domeniu, explicându-vă cu răbdare care sunt avantajele sau dezavantajele în funcție de terenul cu gazon pe care îl aveti de întreținut.

Masini de tuns iarba pe benzina la Hornbach

De ce să cumpărați o mașină de tuns iarba pe benzină de la Hornbach?

În primul rând, prețul de achiziție este unul accesibil multor buzunare. În al doilea rând, diversitatea modelelor este mare, așa că veți putea să cercetați pe îndelete fiecare model și să vedeți exact ce vi se potrivește în funcție de putere, capacitatea cilindrică, capacitatea rezervorului, lățimea de tăiere, tipul motorului, sistemul de start, greutate, funcția de acționare, nivelul de zgomot, manevrabilitate etc. Avantajele folosirii modelului pe benzină sunt următoarele: funcționeaza cu un combustibil pentru propulsie, se poate utiliza oriunde, fără grijă, se alimentează ușor și repede, are stabilitate și mult mai mare rezistență în timp, reușește cu brio să facă performanță.

Cum comandați o mașină de tuns iarba, pe benzină, de la Hornbach?

Pentru a cumpăra produsul dorit trebuie să aveți telefon, tabletă, laptop ori computer cu unitate centrală și o conexiune la internet, să intrați pe site și să alegeți ceea ce aveți nevoie. Comanda finalizată va fi livrată în câteva zile lucrătoare printr-un curier fără să fiți nevoiți să vă deplasați de la domiciliu și să pierdeți timp prețios. Dacă nu mai aveți răbdare, mergeți la cel mai apropiat depozit și ridicați personal produsele. De asemenea, prețul este un criteriu important ca să vă determine să cumpărați de aici, deoarece la Hornbach găsiți produsele cu cele mai bune costuri de pe piață.

Proiectele noastre

În sus