0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 07:15. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Maşini de tuns iarba cu acumulator


15 Rezultate
Sfaturi
Primăvara în grădină

Primăvara în grădină

Schimbarea anotimpurilor se arată mai ales în grădina dumneavoastră. Încet, totul se trezește din hibernare, iar zilele devin din nou mai lungi. Primele păsări se întorc deja. Acum este din nou timpul să vă ocupați din n ...mai mult

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Cea mai bună mașină de tuns iarba

Cea mai bună mașină de tuns iarba

Topul celor mai bune mașini de tuns iarba este aici pentru a veni în ajutorul tău cu produse care îți vor face viața mai ușoară! Oricărui gospodar îi va fi de folos un astfel de instrument, mai ales dacă alege facilități ...mai mult

Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 15 din 15 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Maşini de tuns iarba cu acumulator

Descoperiți mașinile de tuns iarba cu acumulatori de la Hornbach!

Masini de tuns iarba cu acumulator

Folosirea acestui produs simplifică foarte mult munca grădinarului care este scutit de efort fizic considerabil. Înainte, acesta utiliza coasa pentru a tăia iarba, iar tăierea nu se făcea uniform, ceea ce împiedica obținerea unui gazon de calitate. Apariția mașinilor de tuns a făcut posibilă întreținerea în bune condiții a gazonului, astfel încât foarte mulți proprietari de case la curte au înțeles necesitatea achiziției lor. Hornbach vine în întâmpinarea nevoilor acestora cu o ofertă atractivă de mașini de tuns iarba cu acumulatori, la prețuri mici. Dacă echipamentul de tuns iarba electric, cu conectare la priză, împiedică o desfășurare optimă a activității pe un teren de dimensiuni mai mari din cauza dependenței pe care o are față de curentul electric din casă, mașina cu acumulatori reușește cu brio să ofere mai multă independență și libertate în mișcare, ceea ce o face un must-have pentru orice grădinar. În magazinul nostru puteți găsi produse de calitate superioară, realizate de producători renumiți în domeniu, aceștia garantând rezistența lor în timp, eficiență și ușurință în manevrare.

Masini de tuns iarba cu acumulator la Hornbach

Aflați ce tipuri de mașini de tuns gazonul cu acumulatori există:

Diversitatea este cheia succesului, pentru că orice client își dorește să aibă de unde să aleagă produsul potrivit nevoilor sale, mai ales când vine vorba despre un cumpărător exigent, care vrea să aibă rezultate foarte bune. Versatile în utilizare, mașinile de tuns iarba cu acumulator pot fi utilizate cu succes în orice grădină medie. în magazinul nostru găsiți produse care se întrețin ușor, protejează mediul înconjurător, sunt silențioase și nu deranjează vecinii atunci când le folosiți duminică dimineața, au o greutate mică în comparație cu modelele pe benzină sau motorină și sunt extrem de eficiente și manevrabile. Gazonul poate fi adus repede în cea mai bună formă, fără să vă suprasolicitați fizic și fără să pierdeți timp prețios. Produsele de tuns iarba cu acumulatori se reglează pe înălțime, lungimea ghidonului se poate ajusta în funcție de înălțimea utilizatorului, iar acumulatorii se încarcă foarte repede, în circa 30 de minute. Clienții mulțumiți le-au recomandat deoarece pot fi folosite simplu, chiar și pe un teren cu iarbă mai înaltă, asigurând o tundere corespunzătoare.

Cum comandați mașina de tuns iarba pe acumulatori de la Hornbach?

Flexibil, ecologic și performant, produsul reușește perfect să vă ofere siguranța lucrului bine făcut, așa că nu ezitați și comandați-l chiar acum de pe site-ul nostru. Prețul său este mic și îl puteți compara cu al altor modele, prin funcția de comparare existentă pe site. Plata se face online cu ajutorul cardului, cu siguranța că totul este securizat la cel mai înalt standard. Dacă nu aveți răbdare să sosească curierul în câteva zile lucrătoare cu pachetul la domiciliul dumneavoastră sau la adresa pe care ați ales-o, atunci mergeți la cel mai apropiat magazin Hornbach și ridicați-l personal. Întâmpinați anotimpul cald cu un gazon impecabil, tuns de un produs de calitate superioară, într-un timp record!

Proiectele noastre

În sus