0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
04.06.2023 08:00 - 19:00
05.06.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.06.2023 la ora 20:39. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Schele


6 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Montarea unei schele

Montarea unei schele

Tot mai sus, bine echipat. Pentru lucrări mai îndelungate sau dificile, în loc de utilizarea unei scări este recomandabilă o schelă. Pe o schelă este posibil să fie executate fără probleme și lucrări de montaj și de într ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Schele

Filtre populare în categoria Schele

Schela metalică – Un element esențial în construcții

Schele

Orice schelă metalică din aluminiu poate face diferența atunci când vine vorba despre siguranța unei construcții. O alcătuire specifică – telescopică, reglabilă, îngustă sau cu roți – vă poate sprijini în realizarea precisă a oricărei amenajări de exterior sau de interior. Hornbach vă oferă șansa de a alege dintr-o multitudine de modele, fixe sau mobile, prezente pentru dumneavoastră în gama online, la un preț accesibil!

Schele la Hornbach

Schele metalice din aluminiu pentru o rezistență optimă

Atunci când optați pentru o schelă metalică din aluminiu, trebuie să cercetați toate variantele pe care le aveți la dispoziție. Există articole de închiriat, însă, dacă sunteți un meșter profesionist sau aveți în vedere realizarea unor reparații mai îndelungate, cea de cumpărat este mai avantajoasă, fiindcă este nouă, rezistentă și o puteți refolosi fără costuri suplimentare.

În cazul în care aveți mai multe locuri în care vreți să montați schela, orientați-vă către o structură mobilă, ușoară și, în același timp, solidă, care să se potrivească cerințelor dumneavoastră. Fiți atent la modul de extindere, înălțime, suprafața de bază, greutatea maximă de încărcare și dimensiunea platformei – astfel, veți ști pe ce caracteristici să vă bazați atunci când veți descoperi toate produsele disponibile la un bun raport calitate-preț!

Schela de aluminiu pentru orice tip de buget

Bugetul este un factor semnificativ în orice achiziție – de aceea, este esențial să găsiți un preț potrivit pentru buzunarele dumneavoastră! Descoperiți paleta largă de opțiuni și selectați doar modele calitative, care să îndeplinească cerințele și preferințele pe care le aveți!

În sus