0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.11.2023 la ora 19:34. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Ghid de cumpărături

Cea mai bună mâncare pentru pisici junior

Cea mai bună mâncare pentru pisici junior

Vreți să oferiți cel mai bun sport nutrițional pisicii dumneavoastră? Vreți să aveți o pisică sănătoasă și frumoasă, pe care să o admire toți cei care trec pragul casei? V-ați gândit să achiziționați mâncare specială pentru pisici junior, dar nu știți exact care produse sunt cele mai bune și mai apetisante pentru felina dumneavoastră?

În continuare, veți descoperi o clasificare a celor mai bune produse de hrană pentru junioare, veți afla cum să alegeți ceea ce se potrivește preferințelor culinare ale animalului de companie personal, care sunt mărcile recomandate, cum să utilizați hrana adecvat și multe alte detalii utile, precum și răspunsuri la numeroase întrebări pe care vi le puneți des despre acest subiect important.

Cea mai bună mâncare pentru pisici junior - Clasificare TOP 3

Mâncarea pentru pisici junior este plină de vitamine și minerale, pentru că este dedicată felinelor în creștere, fiind destinată consumului până la vârsta de 12 luni. Pe piață există diferite tipuri de mâncare pentru pisici junior, umedă, uscată, recompense sau suplimente nutritive, fiecare dintre ele aducându-și aportul la nevoile fiziologice ale felinelor.

Produs Hrană umedă pentru pisici, ROYAL CANIN Kitten Instinctive 85 g Hrană uscată pentru pisici Whiskas Junior cu pui 14 kg
Hrană uscată pentru pisici junior Royal Canin Kitten 10 kg
Caracteristici Hrana umedă pentru pisici are un conținut de 85 de grame;
Conține carne și produse secundare de origine animală, extracte de proteine vegetale, minerale, lapte și produse secundare din lapte,rn produse secundare de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, drojdie, zahăr.
Hrana uscată pentru pisici junior are 14 kg;
Este alcătuită din carne și derivate de origine animală, cereale, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, extracte din proteină vegetală, minerale și derivate din lapte, legume etc. ;
Hrănirea pisicilor se face cu minim 55 grame hrană pe zi, în funcție de vârsta și greutatea pisicii.
Hrana uscată pentru pisici junior are 10 kg și este un produs de tip complet;
Cuprinde proteine de carne de pasăre, orez, gluten de grâu, grăsimi animale, proteine animale hidrolizate, făină de porumb, grău, pulpă de sfeclă, fibre vegetale, săruri minerale, ulei de soia, de pește etc.
Argumente Pro Are un profil optim de nutrienți;
Mărimea și textura sunt adaptate special la maxilarul pisicilor tinere;
Susține întărirea imunității naturale a pisicilor.
Include ingrediente ideale pentru dezvoltarea armonioasă a pisicilor;
Este bună pentru sănătatea dinților pisicii;
Raportul calitate - preț este foarte bun.
Este o hrană completă, asigurând necesarul pisicilor;
Ideal pentru sistemul imunitar fragil al pisoilor;
Conține antioxidanți naturali;
Nu are coloranți artificiali și nici arome artificiale.
Agumente Contra Plicul are gramaj mic. Nu este indicată pentru pisici sterilizate. Prețul este mai ridicat.

Cea mai bună mâncare uscată pentru pisici junior

Mâncarea uscată pentru pisici junior este foarte avantajoasă. În primul rând, nu se alterează, putând fi lăsată în bol toată ziua fără probleme. În al doilea rând, are o formulă optimă, îmbunătățind sănătatea dentară. Specialiștii recomandă ca lângă bolul cu hrană uscată să se afle în permanență și unul cu apă, pentru că pisicile vor avea nevoie să se hidrateze permanent.

Hrană uscată pentru pisici Royal Canin FHN Kitten Sterilised, 400 g

Hrana uscată pentru pisici junior are 400 de grame, fiind indicată pentru feline sterilizate sau castrate. Conține proteine din carne de pasăre (uscate), lignoceluloză, orez, izolat din proteine vegetale*, porumb, spărtură de mălai, grăsime animală, proteine de origine animală (hidrolizate), pulpă de sfeclă, substanțe minerale, ulei de soia, drojdie, ulei de pește etc.

Avantaje Dezavantaje
 • conține proteine ușor de digerat
 • este ideală pentru pisici sterilizate, împiedicându-le să aibă probleme de sănătate
 • întărește imunitatea naturală
 • combate luarea în greutate
 • este recomandată doar pentru pisici sterilizate

Hrană uscată pentru pisici Hill's Kitten Healthy Development cu pui 300 g

Hrana uscată este completă pentru pisicile junior, are un conținut de 300 g, ce cuprinde carne de curcan și pui (65%), porumb, minerale, vitamine, betacaroten etc.

Avantaje Dezavantaje
 • este conservat natural
 • este un tip de hrană completă, ce asigură sănătatea optimă a felinelor
 • întărește imunitatea
 • raportul calitate - preț este foarte bun
 • nu este potrivită pentru hrana pisicilor adulte


Hrană uscată pentru pisici, Royal Canin Kitten British Shorthair, 2 kg

Hrana uscată pentru pisici are 2 kg, un conținut de: proteine 38%, grăsimi 20%, grăsimi 2.2 %, cenușă 7%, calciu 1,04%.

Avantaje Dezavantaje
 • este o mâncare ideală pentru pisicile din rasa British Shorthair
 • dezvoltă mușchii și oasele excelent
 • este o hrană completă
 • după vârsta de 12 luni nu mai este indicată pentru juniori

Cea mai bună mâncare umedă pentru pisici junior

Mâncarea pentru pisici junior de tip umed este ideală pentru pisicile care nu se hidratează corespunzător, reduce posibilitatea ca felinele să dezvolte afecțiuni renale, are o aromă mai bogată decât cea uscată.

Hrană umedă pentru pisici Hill's Kitten cu pui în sos 85 g

Mâncarea pentru pisici junior este umedă, are o greutate de 85 grame, conține 32% carne de pui, dar și carne de porc, concentrat de proteine de mazăre, amidon de tapioca, minerale, somon, celuloză, ou deshidratat etc.

Avantaje Dezavantaje
 • are minerale și vitamine necesare pentru o pisică de la înțărcare și până la 12 luni
 • bucățile de carne au o mărime potrivită pentru juniori
 • conține ingrediente de calitate
 • raportul calitate - preț este foarte bun
 • nu se recomandă pisicilor sterile

Hrană umedă pentru pisici Royal Canin Kitten Mousse

Hrana umedă pentru pui de pisică este de tip supliment nutritiv. Conține carne, cereale, extracte de proteine vegetale, subproduse vegetale, minerale, zahăr, drojdie, uleiuri și grăsimi.

Avantaje Dezavantaje
 • consolidează sistemul imunitar
 • este disponibilă în trei texturi
 • este potrivit pentru masticația facilă
 • raportul calitate - preț este bun
 • nu este indicată pentru pisici adulte

Hrană umedă pentru pisici Brit Care Kitten file curcan în sos 85 g

Produsul are 85 de grame, este de tip complet, fiind alcătuit din fileuri cu carne, supă de carne, 1% cătină, substanțe minerale etc. Se administrează la temperatura camerei.

Avantaje Dezavantaje
 • nu are zahăr și sare
 • are ingrediente de calitate
 • poate fi consumată și de pisici adulte
 • porția se va ajusta în funcție de vârstă

Cum alegeți cea mai bună mâncare pentru pisici junior

Sănătatea este foarte importantă, la fel și frumusețea blănii, așa că stăpânii trebuie să știe cum să aleagă mâncarea de pisici potrivită. Ingredientele trebuie să fie de calitate, cantitatea să fie potrivită, sortimentul adecvat, ceea ce înseamnă că descoperirea hranei pentru pisică ar putea deveni o adevărată aventură pentru unii, mai ales că în comerț există o varietate bogată de mâncare pentru animalele de companie. Alegerea potrivită trebuie să aibă în vedere următoarele criterii:

 • Vârsta pisicii - Pe piață există patru tipuri de mâncare pentru pui de pisică până în 2 luni, pentru juniori, pisici adulte și senioare. De asemenea, se poate opta și pentru lapte de pisică, un substitut al celui natural, plin de minerale și vitamine potrivite pentru pui. În funcție de vârsta pisicii stăpânul va face alegerea potrivită;

 • Sortimente de hrană - Cea mai ieftină hrană este cea economică, dar slabă calitativ, cu puțină proteină de origine animală. Se poate oferi ocazional, însă ar putea deveni nocivă pe termen lung. Hrana premium este cea mai populară, având un preț accesibil, ingredientele fiind de calitate bună. Se recomandă, de regulă, tuturor pisicilor sănătoase. Hrana superpremium este cea mai scumpă, de obicei, unii dintre producători spunând că este bună și pentru consumul uman;

 • Calitatea hranei - Lista de ingrediente este trecută pe fiecare ambalaj în parte, așa că înainte de a achiziționa un produs sau altul este important să fie citită foarte bine. Primul ingredient care contează și care trebuie să fie într-o cantitate mare este proteina animală. Un produs optim este cel care nu are conservanți periculoși;

 • Nevoi speciale - Unele pisici au probleme de sănătate sau sunt sterilizate / castrate. Din acest motiv, ele au nevoie de o hrană specială, care să le ajute în afecțiunile de care suferă sau pe care le-ar putea dobândi în urma sterilizării sau castrării. Dietele pentru feline trebuie să fie recomandate de medicul veterinar, după ce acesta a efectuat diferite analize specifice și a dat un diagnostic corect;

 • Prețul - Este bine de știut faptul că pe măsură ce prețul scade și calitatea hranei are de suferit. Mâncarea ieftină aproape că nu conține carne, fiind alcătuită mai degrabă din diferite subproduse de origine animală (oase, copite, coarne, piele, grăsime), așa că proteinele sunt destul de puține.

Mărci recomandate de Hornbach.ro

Stăpânii de animale trebuie să aibă în vedere toate aceste recomandări și criterii pentru a alege hrana potrivită pentru pisici. Magazinul online Hornbach.ro vine în întâmpinarea dorințelor clienților și nevoilor felinelor cu mâncare de calitate superioară, fabricată de producători renumiți pentru grija permanentă față de animale, cum ar fi Royal Canin și Mr Beef.

Marca Royal Canin

Brandul aparține astăzi companiei americane Mars, dar istoria sa este mult mai veche, începând prin anul 1968. Produsele sale sunt concepute special pentru structura maxilarului și pentru obiceiurile alimentare ale pisicilor, răspunzând nevoilor speciale ale diferitelor tipuri de rase. Pentru a obține cele mai bune produse, marca colaborează cu medici veterinari, oameni de știință și experți în domeniu.

Tabel hranire pisici

Marca Mr. Beef

Marca Mr. Beef se remarcă prin grija pentru animale, realizând produse compatibile cu nevoile alimentare ale acestora. Ingredientele sunt de calitate superioară, folosite în doza potrivită pentru a obține gustul dorit. Prețurile produselor sunt accesibile.

Cum se utilizează cea mai bună mâncare pentru pisici junior?

Pisicile se vor hrăni cu hrană ținând cont la instrucțiunile producătorului legate de vârstă, de starea de sănătate și de preferințele culinare. Puii pot fi hrăniți cu formula de lapte praf în cazul în care nu sunt alăptați de mama lor din diferite motive. În cazul în care pisicile sunt sterilizate sau castrate trebuie neapărat să li se ofere mâncare specială. La fel se va întâmpla și în cazul în care suferă de afecțiuni pancreatice, hipoalergenice, renale.

Felinele pot mânca hrană uscată și /sau hrană umedă, în mese mici și dese. Nu este nicio problemă dacă o preferă pe prima în detrimentul celei din urmă, important este să aibă la dispoziția permanent apă proaspătă și curată. Hrănirea mixtă este indicată pentru că ea corespunde modului natural de a se alimenta.

mancare pisici junior

În anumite situații există posibilitatea de a fi nevoie să se schimbe hrana pisicii. Acest lucru trebuie să se facă treptat și cu atenție, deoarece pisicile ar putea să devină reținute în fața unui fel nou de mâncare. Dacă se introduce treptat hrana, felinele nu vor deveni anxioase și nu vor avea parte de tulburări digestive.

Programul de hrănire ar trebui să fie fix, respectându-se același orar de masă și folosindu-se același loc. În acest mod pisica se va simți confortabil. În cazul în care va refuza un anumit fel de mâncare, este indicat să se încerce altceva pentru a vedea care sunt preferințele sale culinare.

În concluzie, cine dorește să aibă o pisică sănătoasă și jucăușă trebuie să-i ofere hrana cea mai bună. Alegerea mâncării se poate face cu ajutorul medicului veterinar, al specialiștilor în nutriția animalelor, ținând cont la unele sfaturi importante și la criterii esențiale.

Întrebări și răspunsuri frecvente despre cea mai bună mâncare pentru pisici junior

Care este cea mai bună mâncare pentru pisici junior?

Cea mai bună mâncare pentru pisici junior este cea realizată special pentru vârsta acestora (până în 12 luni).

Cum alegeți cea mai bună mâncare pentru pisici junior?

Cea mai bună mâncare pentru pisici junior trebuie aleasă în funcție de tipul de hrană (umedă sau uscată), sortimentele de hrană, vârsta pisicii, ingredientele folosite, calitate, nevoi speciale, brand și preț.

Care sunt avantajele hranei uscate pentru pisici junior?

Hrana uscată este ușor de depozitat, poate sta toată ziua fără să se altereze, permite pisicii sa ia gustări frecvente, are o formulă optimă.

Ce tipuri de mâncare pentru pisici junior există pe piață?

Pe piață există mai multe tipuri de mâncare pentru pisici junior: umedă, uscată, recompense, snacks-uri, suplimente nutritive.

Care este porția corectă de hrană pentru pisica junior?

Porția corectă este dată de fiecare producător în parte și se regăsește pe eticheta produsului.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus