0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.12.2023 la ora 02:06. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

for_q - Marca pentru grădină

for_q - Marca pentru grădină

Dacă lucrați în grădină asigurați-vă că aveți uneltele potrivite. Marca for_q este un companion loial pentru toate proiectele din grădina dumneavoastră – fie că este vorba despre unelte și aparate, fie de irigarea corespunzătoare a grădinii.

Marca for_q reprezintă următoarele

Calitate pentru grădina dumneavoastră

Cine lucrează cu plăcere în grădină sau în pădure știe de ce este nevoie: un echipament solid și rezistent. Dezvoltarea produsului de la for_q se concentrează pe trei domenii principale:

 • Ergonomie: Pentru lucru în grădină cu impact redus asupra corpului.

 • Sustenabilitate: Pentru articole foarte robuste și rezistente - toate materialele lemnoase montate în articolele for_q au certificare FSC.

 • Calitate: Controale permanente efectuate de institute de verificare independente - oferim astfel o garanție pe termen lung pentru articolele noastre for_q.

calitate for q

Gama de produse de la for_q

Sortimentul for_q cuprinde unelte de grădină, mașini de grădinărit și sisteme de irigare, care se diferențiază de alte mărci existente pe piață prin numeroase caracteristici. Convingeți-vă singur!

Prin sistemul simplu de culori, veți găsi cu precizie articolul potrivit pentru grădinărit și cerințele dumneavoastră:

 • 
				Verde Premium Line

  Verde - Premium Line

  Cerințele pentru mașinile pentru grădină și aparate sunt diverse. Cu ajutorul liniei for_q Premium veți obține produsele potrivite pentru orice întrebuințare și la un raport calitate-preț foarte bun.

 • 
				Rosu profi line

  Roșu - profi - line

  Culoarea roșie vă semnalizează că vă puteți baza pe echipamente profesionale pentru prelucrarea lemnului și grădinărit.

 • 
				Albastru irigare gradina

  Albastru - irigare grădină

  Albastru reprezintă sortimentul larg pentru irigarea grădinii. Toate articolele de irigare for_q pot fi combinate cu sistemele de irigare ale tuturor mărcilor.

 • 
				Albastru sistemul Hydrologic

  Albastru - sistemul Hydrologic

  ...se referă la o irigare inteligentă și economică în privința consumului de apă. Acesta este controlat automat de un sistem electronic și de un senzor în pământ și poate fi combinat cu produse de irigare ale tuturor mărcilor.

Unelte de grădină de la for_q

Paleta de produse pentru grădină de la for_q variază de la mănuși de grădinărit și aparate mici până la cazmale, lopeți și foarfece pentru gard viu.

Mașinile for_q pentru grădinărit, precum și pentru întreținerea și curățarea grădinii, cu mânere din plastic ergonomice și anti-alunecare prezintă un confort sporit în utilizare. Datorită greutății optime, și lucrările de grădinărit mai îndelungate pot fi efectuate fără efort.

Aparatele clasice sustenabile cu mânere din lemn de frasin vă stau, de asemenea, la dispoziție pentru a le utiliza în grădină.

Sistemul for_q Multiclick vă oferă diverse mânere și cozi care pot fi combinate cu diferite capete de aparate - fără scăderea calității și stabilității. În plus, cu economisirea spațiului de depozitare!

Profesioniștii nu lasă nimic la voia întâmplării!

În special atunci când vine vorba de uneltele lor, profesioniștii doresc să se poată baza 100% pe acestea. Cu ajutorul uneltelor fiabile și rezistente pentru grădină din gama for_q profi_line, puteți muta și munții.

Uneltele cu mâner din fibră de sticlă sunt deosebit de robuste, rezistente la intemperii și nealunecoase. Mânerul D permite transmiterea optimă a forței și conducerea sigură a aparatului. Lamele de lopeți și cazmalele cu furcă prezintă o îmbinare rezistentă cu coada și sunt confecționate din oțel carbon.

gartenwerkzeuge

Prelucrarea lemnului cu for_q

Marca for_q vă oferă un sortiment larg de unelte de mână și accesorii pentru prelucrarea lemnului.

Nu vi se pare posibil tăiatul lemnelor cu efort redus și protejarea spatelui? Sigur că este posibil! Cu ajutorul topoarelor for_q. Alegeți toporul potrivit cu coada potrivită - fie că este vorba de lemn de frasin, lemn de nuc sau fibră de sticlă - fiecare material își are avantajele sale.

Topoarele din gama for_q profi_line au o coadă extrem de robustă din fibră de sticlă și se caracterizează prin rezistență extremă și greutate redusă. Toate poartă sigiliul „kwf-Standard“ care este acordat de Asociația pentru activitate și tehnică forestieră după verificarea efectuată cu succes.

Tocătorul de resturi vegetale de la for_q

Vă puteți bucura de ușurința tocării cu acest tocător de resturi vegetale electric, marca for_q.

Mașini cu acumulator for_q

Mașinile de grădinărit cu acumulator for_q sunt cheia succesului pentru dumneavoastră, ca proprietar exigent al unei grădini de dimensiuni medii. Un acumulator pentru orice aparat! Indiferent dacă este vorba de mașina de tuns iarba, trimmer sau motofierăstrău.

Maşinile sunt versatile în utilizare şi se pot combina între ele simplu şi inteligent. Avantajele mașinilor cu acumulator dintr-o privire:

  mentenanță minimă, ecologice, ușor de înlocuit

Centură cu acumulator for_q

Cu ajutorul centurii cu acumulator de la for_q sunteți un profesionist în grădinărit și dispuneți de energie. Puteți introduce în centură un acumulator și conectați foarfeca pentru gard viu, fierăstrăul telescopic, motofierăstrăul, suflanta pentru frunze sau trimmerul pentru gazon cu un cablu cu lungimea de 1,5 m. Mașina însăși devine astfel mai ușoară și nu veți avea de suportat o greutate prea mare pe brațe. De ce să fie dificil, când merge şi mai uşor? Centură pentru a vă proteja forţele!

Irigarea grădinii cu for_q

Vacanță de vară și, la final, o grădină îngălbenită și uscată? Sau îi puneți pe vecini să ude zile la rând? E deja de domeniul trecutului. for_q are soluția cu un sistem fiabil de irigare a grădinii:

  Produsele for_q pot fi combinate cu sisteme de irigare pentru grădină de la toți furnizorii. Reduceți astfel consumul de apă cu până la 70%. Furtunurile de grădină for_q sunt deosebit de rezistente la îndoire și răsucire, datorită tehnologiei NTS și NTS Plus pentru furtunurile profi-line

 irigarea gradinii
Arată produsele +

Calculator pentru irigare de la for_q

Calculatoarele pentru irigare de la for_q sunt conectate la robinet direct cu un filet de 3/4 inci sau printr-un adaptor și pot comanda automat o durată de udare de până la 4 ore de fiecare dată – și acest lucru de până la 6 ori pe zi. Este posibilă și conectarea unui senzor ploaie sau umiditate a solului. Astfel puteți economisi apă și, mai ales, timp!

Furtunuri pentru grădină & sistemul de racord furtunuri de la for_q

Furtunurile Komfort de la for_q sunt echipate cu tehnologie NTS. Ele sunt rezistente la îndoire și răsucire.

Mai mult, furtunurile for_q din gama profi_line sunt echipate cu tehnologie NTS Plus. Condițiile extreme, cum ar fi razele puternice ale soarelui nu reprezintă o problemă pentru ele, deoarece au o rezistență foarte mare la presiune și dilatare.

Marca for_q este partenerul dumneavoastră de încredere pentru sistemul optim de irigare a grădinii!

Articolele for_q pot fi combinate cu sistemele de irigare ale tuturor furnizorilor.

Pompe de la for_q

Gama de pompe de la for_q este foarte variată - de aceea vă ajutăm să obțineți o imagine de ansamblu. Aici găsiți toate informațiile despre pompa potrivită cerințelor dumneavoastră:

Condiții de garanție comercială pentru produsele marca for_q

 • 3 ani pentru acumulatori;
 • 10 ani pentru unelte pentru grădină și forestiere, mașini, furtunuri, pompe și programatoare pentru irigare;
 • 30 de ani pentru uneltele de grădină și forestiere for_q profiline și pentru furtunuri.

1. Termenul de garanție comercială

Termenul de garanție comercială este de 10 (zece) ani pentru unelte pentru grădină și forestiere, mașini, furtunuri, pompe și programatoare pentru irigare marca for_q. Termenul de garanție comercială pentru uneltele pentru grădină și forestiere marca for_q profiline, cât și furtunuri este de 30 (treizeci) de ani. Termenul de garanție comercială pentru acumulatoare marca for_q este de 3 (trei) ani.
Termenul de garanție începe de la data livrării Produselor. Prin data livrării Produselor se înțelege fie (i) data la care cumpărătorul a preluat Produsele din magazinele fizice ale HORNBACH, fie (ii) data la care cumpărătorul a recepționat Produsele expediate de către HORNBACH la adresa indicată de către cumpărător, în ipoteza în care acesta din urmă a efectuat o comandă online.
Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, precum și procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, pentru a dovedi data livrării Produselor către cumpărător. În cazul în care nu puteți pune la dispoziția HORNBACH procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs, data prevăzută în bonul fiscal original sau factura fiscală originală va fi considerată data livrării Produselor către cumpărător.

2. Conținutul garanției comerciale

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat Produsul. Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • montaj sau racord defectuos,
 • manipulare sau utilizare necorespunzătoare,
 • întreținere sau curățare necorespunzătoare sau insuficientă,
 • utilizarea forței excesive,
 • utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale,
 • de influențe chimice, electrice sau electronice neconforme destinației de utilizare,
 • modificări ale Produsului cauzate de influența intemperiilor și de radiațiile solare directe,
 • de utilizarea în scopuri comerciale sau de închirierea Produsului.

Sunt excluse din garanție piesele mici ale sistemelor de irigare și mănușile. Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. De asemenea, în niciun caz, garanția nu include daunele colaterale sau daunele indirecte.

3. Serviciile aferente garanției comerciale

Pe durata garanției comerciale, HORNBACH va examina Produsul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, HORNBACH va repara sau, după caz, va înlocui Produsul respectiv pe propria sa cheltuială. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) se dispun la discreția HORNBACH. În cazul în care Produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, HORNBACH are dreptul să înlocuiască Produsul cu unul similar. Produsul înlocuit sau piesele înlocuite ale acestuia trec în proprietatea HORNBACH. În timpul reparației este exclusă solicitarea unui produs înlocuitor.
Reparațiile sau înlocuirile în perioada garanției comerciale se efectuează într-un termen rezonabil care nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul în care HORNBACH a fost informat de către cumpărător cu privire la neconformitate și care este stabilit de comun acord, în scris, între HORNBACH și cumpărător, luându-se în considerare natura și complexitatea bunurilor, natura și gravitatea neconformității și efortul necesar pentru finalizarea reparației sau înlocuirii.
Toate costurile (în special costul expedierii prin poștă, al transportului, al forței de muncă sau al materialelor) privind garanția comercială vor fi suportate de către HORNBACH, cu excepția situațiilor în care, după verificarea Produsului, pretenția la garanție se dovedește a fi evident nefondată. În ipoteza din urmă, HORNBACH este îndreptățit să emită o factură cu cheltuielile generate prin verificarea solicitată de cumpărătorul reclamant.

4. Solicitarea garanției comerciale

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa de internet www.hornbach.ro.
Totodată, pentru informații referitoare la acordarea garanției comerciale, puteți contacta HORNBACH la adresa de email onlineshop@hornbach.ro.
Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală, respectiv bonul electronic din contul de client HORNBACH, și, unde este cazul, procesul-verbal de predare-primire sau avizul de livrare în original privind fiecare Produs.

5. Drepturi legale

Garanția comercială din prezentul document nu limitează drepturile dumneavoastră legale, prevăzute, după caz, în legislația specifică din materia protecției consumatorului sau în alte acte normative. În calitate de consumator, dumneavoastră aveți dreptul la măsuri corective din partea HORNBACH (în calitate de vânzător), fără costuri, în caz de neconformitate a Produselor conform garanței legale de conformitate. Aceste măsuri corective nu sunt afectate de prezenta garanție comercială oferită de către HORNBACH. Garanția legală de conformitate este valabilă pe o durată de 2 ani de la data la care Produsul a fost livrat, aceasta fiind distinctă de garanția comercială oferită de HORNBACH prin prezentul certificat. Astfel, pe durata garanției legale de conformitate, în cazul lipsei conformității produsului, consumatorul are dreptul la (i) aducerea în conformitate a bunurilor – prin reparare sau înlocuire, (ii) reducerea proporțională a prețului sau, după caz, (iii) încetarea contractului. Vă amintim că acestea sunt drepturi legale pe care le aveți în calitate de consumator, fiind distincte de drepturile conferite prin garanția comercială oferită de HORNBACH. Totodată, vă amintim că dumneavoastră aveți și o serie de drepturi conferite prin Legea privind răspunderea producătorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte. În toate cazurile, drepturile consumatorului conferite de legislația în vigoare nu sunt afectate prin garanția oferită în prezentul document privind condițiile de garanție comercială.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus