0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
15.08.2022 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 15.08.2022 la ora 08:53. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

for_q - Marca pentru grădină

Timp de lectură 11 min.
for q marca pentru gradina

Dacă lucrați în grădină asigurați-vă că aveți uneltele potrivite. Marca for_q este un companion loial pentru toate proiectele din grădina dumneavoastră – fie că este vorba despre unelte și aparate, fie de irigarea corespunzătoare a grădinii.

Marca for_q reprezintă următoarele

Calitate pentru grădina dumneavoastră

Cine lucrează cu plăcere în grădină sau în pădure știe de ce este nevoie: un echipament solid și rezistent. Dezvoltarea produsului de la for_q se concentrează pe trei domenii principale:

  • Ergonomie: Pentru lucru în grădină cu impact redus asupra corpului.

  • Sustenabilitate: Pentru articole foarte robuste și rezistente - toate materialele lemnoase montate în articolele for_q au certificare FSC.

  • Calitate: Controale permanente efectuate de institute de verificare independente - oferim astfel o garanție pe termen lung pentru articolele noastre for_q.

calitate for q

Gama de produse de la for_q

Sortimentul for_q cuprinde unelte de grădină, mașini de grădinărit și sisteme de irigare, care se diferențiază de alte mărci existente pe piață prin numeroase caracteristici. Convingeți-vă singur!

Prin sistemul simplu de culori, veți găsi cu precizie articolul potrivit pentru grădinărit și cerințele dumneavoastră:

Unelte de grădină de la for_q

Paleta de produse pentru grădină de la for_q variază de la mănuși de grădinărit și aparate mici până la cazmale, lopeți și foarfece pentru gard viu.

Mașinile for_q pentru grădinărit, precum și pentru întreținerea și curățarea grădinii, cu mânere din plastic ergonomice și anti-alunecare prezintă un confort sporit în utilizare. Datorită greutății optime, și lucrările de grădinărit mai îndelungate pot fi efectuate fără efort.

Aparatele clasice sustenabile cu mânere din lemn de frasin vă stau, de asemenea, la dispoziție pentru a le utiliza în grădină.

Sistemul for_q Multiclick vă oferă diverse mânere și cozi care pot fi combinate cu diferite capete de aparate - fără scăderea calității și stabilității. În plus, cu economisirea spațiului de depozitare!

Profesioniștii nu lasă nimic la voia întâmplării!

În special atunci când vine vorba de uneltele lor, profesioniștii doresc să se poată baza 100% pe acestea. Cu ajutorul uneltelor fiabile și rezistente pentru grădină din gama for_q profi_line, puteți muta și munții.

Uneltele cu mâner din fibră de sticlă sunt deosebit de robuste, rezistente la intemperii și nealunecoase. Mânerul D permite transmiterea optimă a forței și conducerea sigură a aparatului. Lamele de lopeți și cazmalele cu furcă prezintă o îmbinare rezistentă cu coada și sunt confecționate din oțel carbon.

gartenwerkzeuge

Prelucrarea lemnului cu for_q

Marca for_q vă oferă un sortiment larg de unelte de mână și accesorii pentru prelucrarea lemnului.

Nu vi se pare posibil tăiatul lemnelor cu efort redus și protejarea spatelui? Sigur că este posibil! Cu ajutorul topoarelor for_q. Alegeți toporul potrivit cu coada potrivită - fie că este vorba de lemn de frasin, lemn de nuc sau fibră de sticlă - fiecare material își are avantajele sale.

Topoarele din gama for_q profi_line au o coadă extrem de robustă din fibră de sticlă și se caracterizează prin rezistență extremă și greutate redusă. Toate poartă sigiliul „kwf-Standard“ care este acordat de Asociația pentru activitate și tehnică forestieră după verificarea efectuată cu succes.

Tocătorul de resturi vegetale de la for_q

Vă puteți bucura de ușurința tocării cu acest tocător de resturi vegetale electric, marca for_q.

Mașini cu acumulator for_q

Mașinile de grădinărit cu acumulator for_q sunt cheia succesului pentru dumneavoastră, ca proprietar exigent al unei grădini de dimensiuni medii. Un acumulator pentru orice aparat! Indiferent dacă este vorba de mașina de tuns iarba, trimmer sau motofierăstrău.

Maşinile sunt versatile în utilizare şi se pot combina între ele simplu şi inteligent. Avantajele mașinilor cu acumulator dintr-o privire:

    mentenanță minimă, ecologice, ușor de înlocuit

Centură cu acumulator for_q

Cu ajutorul centurii cu acumulator de la for_q sunteți un profesionist în grădinărit și dispuneți de energie. Puteți introduce în centură un acumulator și conectați foarfeca pentru gard viu, fierăstrăul telescopic, motofierăstrăul, suflanta pentru frunze sau trimmerul pentru gazon cu un cablu cu lungimea de 1,5 m. Mașina însăși devine astfel mai ușoară și nu veți avea de suportat o greutate prea mare pe brațe. De ce să fie dificil, când merge şi mai uşor? Centură pentru a vă proteja forţele!

Irigarea grădinii cu for_q

Vacanță de vară și, la final, o grădină îngălbenită și uscată? Sau îi puneți pe vecini să ude zile la rând? E deja de domeniul trecutului. for_q are soluția cu un sistem fiabil de irigare a grădinii:

    Produsele for_q pot fi combinate cu sisteme de irigare pentru grădină de la toți furnizorii. Reduceți astfel consumul de apă cu până la 70%. Furtunurile de grădină for_q sunt deosebit de rezistente la îndoire și răsucire, datorită tehnologiei NTS și NTS Plus pentru furtunurile profi-line

Calculator pentru irigare de la for_q

Calculatoarele pentru irigare de la for_q sunt conectate la robinet direct cu un filet de 3/4 inci sau printr-un adaptor și pot comanda automat o durată de udare de până la 4 ore de fiecare dată – și acest lucru de până la 6 ori pe zi. Este posibilă și conectarea unui senzor ploaie sau umiditate a solului. Astfel puteți economisi apă și, mai ales, timp!

Furtunuri pentru grădină & sistemul de racord furtunuri de la for_q

Furtunurile Komfort de la for_q sunt echipate cu tehnologie NTS. Ele sunt rezistente la îndoire și răsucire.

Mai mult, furtunurile for_q din gama profi_line sunt echipate cu tehnologie NTS Plus. Condițiile extreme, cum ar fi razele puternice ale soarelui nu reprezintă o problemă pentru ele, deoarece au o rezistență foarte mare la presiune și dilatare.

Marca for_q este partenerul dumneavoastră de încredere pentru sistemul optim de irigare a grădinii!

Articolele for_q pot fi combinate cu sistemele de irigare ale tuturor furnizorilor.

Pompe de la for_q

Gama de pompe de la for_q este foarte variată - de aceea vă ajutăm să obțineți o imagine de ansamblu. Aici găsiți toate informațiile despre pompa potrivită cerințelor dumneavoastră:

Condiții de garanție for_q

  • 3 ani pentru acumulatori;
  • 10 ani pentru unelte pentru grădină și forestiere, mașini, furtunuri, pompe și programatoare pentru irigare;
  • 30 de ani pentru uneltele de grădină și forestiere și furtunurile for_q profiline.
Toate produsele cu marca for_q sunt produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație și sunt supuse unui control permanent și strict al calității. HORNBACH-Baumarkt-AG garantează conform dispozițiilor următoare pentru calitatea produselor for_q.

Termenul de garanție este de 10 ani pentru unelte pentru grădină și forestiere for_q, mașini, furtunuri, pompe și programatoare pentru irigare. Termenul de garanție pentru uneltele pentru grădină și forestiere for_q profiline cât și furtunuri este de 30 de ani. Termenul de garanție pentru acumulatoare for_q este de 3 ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării.

Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală pentru a dovedi data achiziției.

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția este valabilă doar în țara în care a fost cumpărat produsul.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

• montaj sau racord defectuos.

• manipulare sau utilizare necorespunzătoare.

• întreținere sau curățare necorespunzătoare sau insuficientă.

• utilizarea forței excesive.

• utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale.

• influențe chimice, electrice sau electronice neconforme destinației de utilizare.

• modificări ale articolului cauzate de influența intemperiilor și de radiațiile solare directe.

• utilizarea în scopuri comerciale sau de închirierea articolului.

Sunt excluse din garanție piesele mici ale sistemelor de irigare și mănușile. Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte.

Durata medie de utilizare a produsului este de 5 ani.

Pe durata garanției, Garantul va examina produsul defect care i se prezintă pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, Garantul va repara sau va înlocui produsul respectiv pe propria sa cheltuială. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) se dispun la discreția Garantului.

În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, Garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Produsul înlocuit sau piesele înlocuite ale acestuia trec în proprietatea Garantului. În timpul reparației este exclusă solicitarea unui produs înlocuitor.

Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu duc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu duce la acordarea unui nou termen de garanție.

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la www.hornbach.ro sau contactați Garantul la următoarea adresă de e-mail: info_ro@hornbach.com.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală, resp. bonul electronic din contul de client.

Drepturile din această garanție se aplică suplimentar drepturilor dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și răspunderea pentru produse, la care puteți apela în mod gratuit. Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislație.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH