Sărbătorim 30 de ani cu FloraSelf

30 de ani
Sortiment aniversar
Semințe de gazon FloraSelf, gazon pentru sport și joacă, 1,2 kg 48 mp
FloraSelf Semințe regarnisire gazon, 3 kg

30 de ani de iubire nestrămutată pentru oaze verzi și mări de flori

Talentul dumneavoastră la grădinărit este pasiunea noastră: substraturile noastre pentru plante vă transformă visele în realitate. Rețetele noastre elaborate pentru nutrienți oferă oazei dumneavoastră exact ceea ce are nevoie pentru rădăcini sănătoase, verde luxuriant și o mare de flori colorate. Semințele și plantele noastre sunt materialul din care este plămădită o grădină de vis.

Vă punem la dispoziție un sortiment generos, fiindcă noi, la FloraSelf, știm exact ce le trebuie grădinarilor pasionați. Pentru ca pasiunea dumneavoastră să se transforme în peisaj.

În produsele FloraSelf se află 30 de ani de experiență – 30 de ani care au adus bucurie în sufletele grădinarilor. Faceți lumea mai verde! Cu FloraSelf creați cele mai bune condiții în scopul acesta.

Plantele dumneavoastră cresc prin experiența noastră!

Marca FloraSelf reprezintă următoarele

Produse de înaltă calitate: Grădinarii pasionații știu că nu există nimic mai frumos pe lume, decât să faci să înflorească propriul cămin. Nu e de mirare – pentru că prin prețuirea și îngrijirea pe care le-o oferim, plantele ne răsplătesc cu flori splendide, pline de viață.

FloraSelf înseamnă produse de care să fiți mândru atunci când vor începe să crească.

În ultimii 30 de ani, această marcă s-a dezvoltat enorm în ceea ce privește calitatea sortimentului – pământ, semințe, îngrășăminte, plante și unelte pentru plantare. Și, în prezent, lucrăm în permanență pentru a concepe produse funcționale și orientate către client.

FloraSelf reprezintă, în primul rând, calitate verificată permanent (producție conform „directivei ecologice UE”) și produse de calitate, care respectă principiul sustenabilității.

ce inseamna FloraSelf

Mărcile noastre în detaliu

 • Ingrasamant FloraSelf

  FloraSelf

  Rețete echilibrate pentru substraturi, îngrășăminte și semințe care vă fac casa să înflorească. Materiale certificate – componentele sunt produse în amestecuri exclusive pentru HORNBACH.

 • Ingrasamant FloraSelf NATURE

  FloraSelf NATURE

   Substraturi fără turbă și cu cantitate redusă de turbă din materiale naturale Substanțele nutritive organice din îngrășământ previn supra-fertilizarea și diminuarea creșterii.

 • Floraself Select Logo Marken

  FloraSelf SELECT

   Marcă profi pentru grădinarul ambițios care nu se mulțumește cu lucrurile standard și dorește să le facă plantelor sale un serviciu special! Îngrășământ cu nutrienţi principali de calitate și oligoelemente cu eliberare optimă de substanțe nutritive Tipuri de pământ cu îngrășăminte premium și nutrienți, pentru o creștere puternică și o înflorire bogată (incl. perlit pentru o structură aerisită).

 • Ingrasamant FloraSelf BIO (plante)

  FloraSelf BIO (plante)

   Creșterea tuturor plantelor BIO (legume și ierburi aromatice) în unități certificate. Toate plantele la o calitate excepțională!

din

Paleta de produse FloraSelf

Acum mai bine de un sfert de deceniu, primele rădăcinuțe ale mărcii FloraSelf începeau să se dezvolte în solul pieței produselor pentru grădină. De atunci, produsele FloraSelf au avut grijă ca lumea să devină un pic mai verde!

Pământ de grădină la o calitate excepțională

Pamant de flori Floraself

FloraSelf dintr-un motiv întemeiat! Pentru creșterea unei gulii cu care să vă puteți mândri, ar trebui să procurați substraturile FloraSelf – toate produsele la o calitate excepțională! Sortimentul este foarte divers.

Particularitatea acestuia o reprezintă specificitatea!

Conținutul nutrienților și structura pământurilor FloraSelf sunt adaptate nevoilor fiecărei familii de plante, de exemplu, special cerințelor unei grădini de trandafiri. Pământuri speciale oferite de FloraSelf:

 • Substrat pentru legume
 • Substrat pentru trandafiri
 • Sol pentru iaz
 • Substrat pentru Bonsai
 • Substrat pentru gazon
 • și multe altele

Dar de ce este substratul potrivit atât de important?

Plantele sunt mult mai diferite unele de altele decât noi, oamenii, fiindcă, la urma urmei, în regnul vegetal există mii de specii, genuri și familii. Tocmai din acest motiv, varietatea tipurilor de plante impune adesea cerințe diferite pentru lumină, vreme și, mai ales, sol, pentru că acolo se desfășoară cea mai mare parte a acțiunii! Planta absoarbe apa, nutrienții și sărurile nutritive vitale în primul rând prin sol.

Cât de bine funcționează acest lucru depinde de proprietățile chimice și fizice ale solului, respectiv de pământul achiziționat. La ghivecele pentru plante calitatea solului este deosebit de relevantă, deoarece în ele nu există pământ vegetal. În acest caz, substratul de înaltă calitate este de o importanță deosebită pentru plantele sănătoase, vitale și viguroase. Prin urmare, nu faceți economie de pământ!

Cu substratul pentru flori și substratul pentru plante de la FloraSelf, le pregătiți plantelor terenul pentru o creștere splendidă.

Caracteristicile de calitate ale pământurilor de la FloraSelf

Acestea asigură o creștere sigură a plantelor și o creștere sănătoasă a rădăcinilor. Chiar și după o perioadă secetoasă mai îndelungată, ele nu se usucă și asigură rapid realimentarea cu apă. Acestea înmagazinează apă și nutrienți, pe care le eliberează apoi în mod dozat plantelor. Ele sunt pre-fertilizate în funcție de utilizarea prevăzută. Structura lor solidă garantează că rădăcinile primesc suficient oxigen, iar plantele pot crește în toată splendoarea. Fructele care provin din plante puternice și viguroase au un gust mai bun.

Sfat de la grădinari FloraSelf

Substraturile noastre pentru plante sunt foarte hrănitoare și, prin urmare, sunt ideale pentru plantarea și îmbunătățirea solului. Ele depozitează apă și nutrienți și, datorită proporției ridicate de compost din resturi vegetale, stimulează viața solului. Datorită conținutului ridicat de nutrienți, la replantare ar trebui să le amestecați cu pământul de grădină existent, iar pentru plante de ghiveci, ar fi ideal să nu le utilizați.

Îngrăşăminte

Ingrasamint FloraSelf

Frumusețea și vitalitatea unei plante depind în mare măsură de furnizarea de nutrienți. Cu îngrășămintele FloraSelf, oferiți fiecărei plante, în mod individual, o combinație echilibrată de nutrienți pentru o creștere sănătoasă.

Îngrășămintele FloraSelf...

 • ajută plantele să-și asigure nutrienți vitali pentru o creștere viguroasă și sănătoasă;
 • conțin nenumărate oligoelemente și enzime esențiale;
 • cresc rezistența plantei împotriva bolilor;
 • reprezintă baza unei recolte bogate și a unei îndelungate perioade de înflorire;
 • fac ca fructele, legumele și ierburile să fie deosebit de gustoase;
 • sunt inofensive pentru oameni și animalele de companie.

Sfat: Nu fertilizați sub acțiunea directă a soarelui!

În anumite situații, se poate produce aprinderea frunzelor și a rădăcinilor, mai ales în condiții de vreme secetoasă, dacă razele intense ale soarelui intră în contact cu îngrășământul. Din acest motiv, este ideal să aplicați îngrășământul pentru plante când este înnorat, iar solul este umed.

Folosiți îngrășământul chiar dacă vremea se menține secetoasă mai mult timp: întindeți îngrășământul, greblați-l puțin și umeziți-l cu niște apă.

Dar de ce se fertilizează plantele?

Dacă unei plante îi lipsește doar un singur nutrient principal sau doar o singură enzimă importantă, dezvoltarea ei se poate opri și vor apărea semne ale unor deficiențe. În cel mai rău caz, plantele pot să piară din cauza lipsei de nutrienți.

Partea complicată este că, de obicei, nu se observă imediat dacă unei plante îi lipsește ceva important.

Simptomele lipsei de nutrienți apar adesea abia după câteva săptămâni. Din acest motiv, ar trebui să acționați cu rapiditate de la primele semne.

În funcție de felul în care se modifică frunzele sau întreaga plantă, pot fi determinate anumite defecte.

Semințe – bucuria se naște aici!

Seminte FloraSelf

Pe lângă momentul potrivit pentru însămânțare și condițiile meteorologice, calitatea semințelor este cea care decide dacă din ele va crește ceva care să aducă bucurie în sufletul dumneavoastră de grădinar.

Sortimentul de semințe FloraSelf vă oferă o selecție largă:

 • seminţe de fructe și semințe de legume,
 • seminţe de flori,
 • seminţe de plante aromatice.

Dar de ce calitatea semințelor este atât de importantă?

Calitatea semințelor este decisivă în ceea ce privește aspecte precum germinarea și creșterea viguroasă – în caz contrar, semințele vor putrezi în solul în care le-ați pregătit cu atâtea speranțe. Prin urmare, puneți mai degrabă baza potrivită încă de la început! Semănați FloraSelf. Recoltați bucurie!

Semințele FloraSelf...

 • provin exclusiv din culturi de calitate;
 • se caracterizează prin cea mai bună capacitate de germinare;
 • sunt rezistente împotriva bolilor și infestărilor;
 • sunt create garantat fără intervenția ingineriei genetice;
 • conferă culturilor de fructe și legume un pronunțat gust natural intens și o durabilitate mare;
 • facilitează împrăștierea uniformă în strat, de exemplu, sub formă de benzi practice de semințe sau discuri de semințe;
 • oferă o varietate de sortimente, care pe lângă fructe și legume cuprind și amestecuri de flori atribuite pe culori pentru un aspect armonios al grădinii.

Varietate uriașă de plante

Plante FloraSelf

Însuflețiți-vă casa! Alegeți-vă plantele preferate din sortimentul generos FloraSelf.

Vă oferim o selecție cuprinzătoare de plante pentru răsaduri, tufe, plante cățărătoare, flori de vară, plante de interior, arbuști buxus, plante pentru gard viu, plante rezistente la îngheț, plante perene, orhidee sau bonsai.

Răsadurile selectate cu grijă FloraSelf Select sunt cultivate exclusiv în pepinierele regionale.

Din acest motiv...

 • se evită rutele lungi de livrare;
 • răsaduri puternice, excelent aclimatizate pot fi oferite în fiecare anotimp;
 • plantele se caracterizează printr-o creștere robustă și o perioadă de înflorire îndelungată.

Floraself Premium Quality

Sigiliul de calitate FloraSelf: calitate Premium

Acest sigiliu este aplicat numai plantelor din procese de producție sustenabile, în care au fost eliminate în întregime produsele de protecție a plantelor care conțin neonicotinoide care sunt periculoase pentru albine.

Accesorii pentru plante - un bun start în viața plantelor!

accesorii FloraSelf

Dacă doriți să le oferiți plantelor dumneavoastră ce este mai bun, trebuie să le țineți la distanță de:

 • dăunători
 • buruieni
 • condiții meteo nefavorabile

Toate acestea sunt încercări care nu amenință numai răsadurile. Pentru ca florile, fructele și legumele din grădina dumneavoastră să prospere așa cum doriți, aveți la dispoziție toate accesoriile mari și mici din sortimentul de accesorii de la FloraSelf.

Accesoriile pentru plantare și produsele auxiliare de creștere de la FloraSelf vă garantează protecția plantelor și condiții optime de creștere – de la prima germinare până la înflorire completă. Și, de asemenea, ele vă facilitează menținerea ordinii pe gazon și în strat.

FloraSelf oferă...

 • Produse potrivite pentru legat
 • Araci cu care plantele pentru răsaduri și plantele pentru ghiveci au suportul ideal
 • Ajutoare de creștere pentru răsaduri sensibile
 • Folii
 • Materiale geotextile
 • Plase care țin la distanță grindina, buruienile și dăunătorii
 • O selecție cuprinzătoare de alte produse auxiliare pentru plantare și creștere

Proiecte cu FloraSelf

Umplerea răsadniței cu FloraSelf

Se spune că adeseori plantele din răsadnițe cresc mai repede. Este adevărat, dar numai dacă le umpleți corect strat după strat. Însă în multe grădini sau chiar pe balcon, nu sunt suficiente straturi pentru umplere. Nu contează – FloraSelf vă oferă ajutoare de înlocuire și de creștere, astfel încât răsadnița dumneavoastră să fie umplută corespunzător și plantele să crească rapid.

Semănați și cultivați plantele cu FloraSelf

Cultura plantelor este o știință în sine. Mai ales creșterea plantelor din climate mai calde, cum ar fi roșii, ardei gras, castraveți sau dovlecel. La început vor exista întotdeauna eșecuri, dar cu produsele potrivite și sfaturi cuprinzătoare, chiar și începătorii vor reuși fără probleme.

Grădinăritul în balcon cu FloraSelf

Pentru mulți, balconul este un înlocuitor al grădinii și, într-adevăr, și acolo sunt multe de făcut! FloraSelf creează baza ideală pentru grădinăritul productiv în balcon: de la îngrășăminte practice cu eliberare lentă care vă scutesc de necesitatea de a fertiliza toată vara și semințe până la plante ornamentale și culturi. Astfel nimic nu mai stă în calea grădinăritului în balcon.

Teme care v-ar mai putea interesa