0 Listă favorite 0 Coşul meu
Instrucțiuni

Montarea iluminării LED pentru terase

Timp de lectură 1 min.
led terrassenbeleuchtung anleitung

În lunile calde, terasa devine un al doilea living pentru dumneavoastră. Este locul în care vă relaxați și petreceți seri plăcute cu prietenii și familia. Se subînțelege așadar că iluminarea ambientală nu trebuie să vă lipsească. În instrucțiunile noastre pas cu pas veți afla cum puteți pune corect în scenă terasa dumneavoastră cu iluminarea LED potrivită.

Pregătirea pentru lucru

01

Dala de terasă este decupată cu un fierăstrău coroană la dimensiunea potrivită pentru carcasa lămpii. Respectați indicațiile speciale de montaj ale producătorului lămpii.

led terrassenbeleuchtung anleitung as 01
led terrassenbeleuchtung anleitung as 01
02

Introduceți și fixați carcasa lămpii LED în orificiul pentru montaj. Scoateți afară prin lateral cablul de conexiune la alimentarea cu curent.

led terrassenbeleuchtung anleitung as 02
led terrassenbeleuchtung anleitung as 02
03

În funcție de model, corpurile de iluminat sunt echipate cu bare de distribuție, astfel încât să puteți avea mai multe lămpi conectate la un transformator.

led terrassenbeleuchtung anleitung as 03
led terrassenbeleuchtung anleitung as 03
04

Dacă lămpile sunt conectate între ele printr-un distribuitor, le puteți conecta la rețeaua electrică printr-un transformator extern adecvat.

led terrassenbeleuchtung anleitung as 04
led terrassenbeleuchtung anleitung as 04

Teme care v-ar mai putea interesa

Construirea terasei din lemn

Vă place atât de mult lemnul, însă aveți nevoie de ajutor la construirea terasei? Cu HORNBACH beneficiați de instrucțiuni optime pas cu pas pentru construirea terasei dumneavoastră din lemn. În plus, avem pentru dumne ...citește mai mult

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x