Vă arătăm, de asemenea, cum să montaţi plasele anti insecte tip uşă şi cadrele fixe anti insecte. De asemenea, vă oferim o sumedenie de sfaturi despre plasele anti insecte, anti ţânţari & Co. Produsele corespunzătoare le puteţi găsi în sortimentul nostru.

Tipuri de ţesături pentru plasele contra insectelor și polenului

În funcţie de cerinţe şi de buget, puteţi opta pentru diferite tipuri de ţesături pentru plase împotriva insectelor. Regula de principiu este următoarea: Toate ţesăturile din sortimentul nostru vă oferă o protecţie sigură împotriva insectelor. Cerinţe speciale au posesorii de animale de casă, deoarece în acest caz plasele contra insectelor trebuie să fie mai robuste. În aceste situaţii sunt potrivite, de exemplu, plasele de insecte din ţesătură de aluminiu. Persoanele cu alergii pot opta pentru o ţesătură specială, care protejează în plus şi împotriva polenului.

Transparenţa ţesăturilor este şi ea diferită. Poate nu credeţi, dar ţesăturile împotriva insectelor închise la culoare sau negre sunt mai puţin vizibile decât cele deschise la culoare, iar din interior par a fi mai transparente. Cea mai mare transparenţă o oferă o ţesătură specială transparentă. Aici puteţi afla mai multe despre proprietăţile şi avantajele diferitelor tipuri de ţesături împotriva insectelor.

Protectie impotriva insectelor tesatura din fibra de sticla

Țesătură din fibră de sticlă

 • este extrem de rezistentă la rupere şi la intemperii
 • nu se deşiră
 • permite o bună circulaţie a aerului şi o foarte bună trecere a luminii

Protectie impotriva insectelor tesatura din poliester

Țesătură din poliester

 • este de 7x mai stabilă ca fibra de sticlă (recomandată pentru posesorii de pisici)
 • ultrarezistentă la intemperii
 • nu se deşiră
 • permite o bună circulaţie a aerului şi o foarte bună trecere a luminii

Protectie impotriva insectelor tesatura din aluminiu si otel inoxidabil

Țesătură din aluminiu și oțel inoxidabil

 • este din ochiuri la fel de fine ca ţesătura de fibră de sticlă
 • mai stabilă şi mai rezistentă decât fibra de sticlă
 • pentru locuințe / proprietăți cu animale de companie
 • protecţie suplimentară împotriva rozătoarelor şi altor mamifere mici

Protectie impotriva insectelor tesatura transparenta

Țesătură transparentă

 • este foarte rezistentă la rupere şi intemperii şi are durata de viaţă îndelungată
 • ultratransparenţă şi tehnologie de ţesere inovatoare
 • protecţie optimă împotriva insectelor
 • permite trecerea mai bună a luminii datorită firelor extrem de subţiri

Protectie impotriva insectelor tesatura antipolen

Țesătură antipolen

 • protecţie anti-insecte şi anti-polen de încredere
 • stratul exterior special atrage polenul, nu îl lasă să intre în interior
 • transparenţă foarte bună şi o bună permeabilitate la aer
 • durată lungă de viaţă
 • curăţare uşoară

Plase de insecte pentru ferestre

Dacă aveţi plase contra insectelor la ferestre, puteţi aerisi fără nicio grijă, pentru că nicio bâzâitoare nu va pătrunde în casă. În cadrul sortimentului nostru puteţi găsi toate produsele necesare: de la soluţia completă rapidă şi până la rulourile împotriva insectelor la comandă.

Rulouri anti-insecte pentru ferestre Avantajele unui rulou anti-insecte sunt evidente. Odată montată, plasa anti-insecte poate fi întinsă sau rulată înapoi în câteva clipe. Se montează fie prin sisteme de cleme, cu adeziv pentru montaj sau direct pe zidărie. În magazinul online HORNBACH puteţi găsi rulouri anti-insecte şi pentru ferestrele de mansardă.
Rame de protecţie anti-insecte pentru ferestre

Cu o ramă de protecție anti-insecte optaţi pentru o soluţie rapidă şi totuşi de calitate şi cu durată lungă de viaţă. Plasa anti-insecte încadrată de o ramă stabilă este foarte uşor de montat. Cadrul fix se fixează de rama ferestrei cu un element de fixare cu şuruburi şi resorturi de suspendare, nefiind nevoie de adeziv sau de găuri. Cadrul fix este disponibil în diferite dimensiuni şi poate fi micşorat pentru orice format de fereastră.
Plase & plase anti-insecte pentru ferestre Reprezintă o soluţie simplă şi extrem de flexibilă de protecţie anti-insecte. Plasele anti-insecte pot fi croite la orice dimensiuni şi montate de fereastră cu bandă cu scai autoadezivă. Acestea au dimensiuni şi culori diferite şi pot fi confecţionate din diferite tipuri de ţesături. Sunt disponibile şi cu ţesătură anti-polen.

Plase anti-insecte pentru uşi

Plasele anti-insecte sunt cea mai bună soluţie pentru a vă proteja de insectele deranjante, în special pentru uşile de la terasă şi balcon. Pentru ca uşile să poată fi folosite în continuare în mod confortabil, aveţi la dispoziţie sisteme diferite din care puteţi alege: de la uşa glisantă şi până la perdelele cu lamele.

Rulouri de protecţie anti-insecte pentru uşi Ruloul anti-insecte oferă o protecţie pe termen lung şi de calitate superioară împotriva insectelor, pentru uşă. La nevoie, ţesătura poate fi întinsă sau rulată înapoi în câteva clipe. Iarna, când nu aveţi nevoie de ruloul anti-insecte, plasa rămâne rulată în casetă. Se montează cu ajutorul unor sisteme de fixare cu cleme sau cu adeziv pentru montaj.
Plase anti-insecte tip uşă În cazul plaselor anti-insecte tip uşă, puteţi alege între uşi glisante şi rotative. Uşile rotative cu plasă anti-insecte reprezintă o soluţie de calitate pe termen lung împotriva problemei insectelor. Uşile glisante sunt potrivite pentru suprafeţe de uşi mari sau atunci când nu este loc suficient pentru o uşă rotativă. se montează fie cu ajutorul unor cadre fixe sau sisteme de fixare, fie cu adeziv pentru montaj.
Uşi şi perdele anti-insecte cu lamele În locul unui cadru fix anti-insecte, puteţi monta, de asemenea, o uşă cu lamele. se fixează de cadrul uşii într-un mod foarte simplu cu bandă cu scai autoadezivă sau cu profile de fixare şi asta este tot! Greutăţile de la capătul de jos nu permit muştelor şi altor insecte să pătrundă în interior, însă persoanele pot circula fără nicio problemă. Uşile lamelare sunt soluţia ideală pentru locuinţele închiriate, deoarece pot fi îndepărtate fără nicio urmă.
Plase anti-insecte pentru uşi Sunt disponibile la HORNBACH în mărimile potrivite. Plasele anti-insecte se montează rapid şi simplu, de exemplu cu bandă cu scai / arici autoadezivă.

Plase antiţânţari

Cine nu cunoaşte bâzâitul deranjant al unui ţânţar care se apropie în toiul nopţii de ureche? Plasele antiţânţari vă asigură un somn odihnitor. Atârnaţi-le pur şi simplu deasupra patului şi nu veţi mai fi niciodată deranjat din visele dulci de ţânţarii enervanţi.

Plasele antiţânţari nu oferă numai protecţie, ci aduc şi un sentiment de confort. Renunţaţi la gândul că plasele anti-ţânţari îşi au locul numai în dormitor sau în camera copiilor şi faceţi loc pentru idei creative. Plasele anti-ţânţari pot crea şi pe balcon şi terasă un locşor confortabil pentru seri de vară relaxante.

Avantaje şi montare

Plasele antiţânţari se fixează de tavan deasupra patului. În sortimentul HORNBACH puteţi găsi şi plase anti-ţânţari pentru pătuţuri de copii, paturi simple şi duble. Plasele nu ţin numai insectele la distanţă, ci au și un design modern şi pot fi spălate la temperaturi de până la 30°C. Sunt potrivite şi pentru rulote, vehicule de camping sau corturi.

Protecţie antipolen

Plasele anti-insecte pot servi în acelaşi timp drept protecţie antipolen pentru persoanele care suferă de alergii. Plasele Pollenstopplus Windhager sau ţesăturile antipolen GARDINIA nu lasă să pătrună în locuinţă nici insecte şi nici polenul. Persoanele cu alergii şi cele chinuite de febra fânului pot, în sfârşit, să aerisească şi să respire fără grijă.

Plasele antipolen oferă o soluţie rapidă pentru persoanele care suferă de alergii. Sunt disponibile fie ca set complet, inclusiv bandă scai autoadezivă, fie ca rolă de ţesătură pentru montarea în cadru fix.

 • Plasa anti-insecte are un strat special care atrage polenul ca un magnet.
 • Are ochiuri extrem de fine şi nu lasă să treacă nicio insectă.
 • În acelaşi timp, plasa permite foarte bine trecerea luminii şi a aerului.
 • Este uşor de montat cu ajutorul benzii cu scai sau al cadrului de fixare.

Capace pentru luminatoare

Cu ajutorul capacelor pentru luminatoare, vă protejaţi în mod eficient luminatoarele de subsol împotriva frunzelor, murdăriei, gândacilor şi dăunătorilor. Capacele sunt confecţionate, de regulă, din aluminiu sau oţel inoxidabil sau fibră de sticlă. Astfel, sunt extrem de rezistente la intemperii şi permit circulaţia pe ele.

Sfaturi pentru montare
Pentru fixarea optimă a plaselor din aluminiu sau oţel inoxidabil:

 • Determinaţi dimensiunile luminatorului şi tăiaţi plasa la dimensiune.
 • Fixaţi plasa pe cadru şi prindeţi-o pe dos cu suporţii (de exemplu, cleme din plastic). Gata!
Pentru fixarea plaselor din fibră de sticlă există unelte practice speciale pentru astfel de plase. Prinderea se face cu bandă de scai / arici.

Seturi complete

Dreptunghiulare, practice, eficiente - soluţiile complete pentru rezolvări imediate şi fără bătăi de cap sunt compuse dintr-un cadru de aluminiu anodizat şi o plasă din aluminiu rezistentă la intemperii. Seturile complete pot fi montate imediat şi rapid, pe ele se poate călca şi pot fi demontate în orice moment.

Teme care v-ar mai putea interesa