0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.11.2023 la ora 19:11. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Taste of the Wild - Păreri

Taste of the Wild - Păreri

Iubitorii de animale de companie sunt extrem de preocupați de găsirea unei hrane complete, care să le ofere sănătate și bunăstare. Cea mai bună hrană, însă, poate fi găsită destul de greu în comerț, deoarece există o diversitate largă de opțiuni. V-ați gândit să-i oferiți pisicii sau câinelui dumneavoastră o mâncare de calitate, bogată în nutrienții necesari? Vreți să descoperiți un brand de top, care să pună mai presus de orice sănătatea animalului?

În continuare, veți descoperi o clasificare a celor mai bune produse în acest sens, veți afla care sunt criteriile de care să țineți cont în alegerea făcută, care este marca recomandată și multe sfaturi utile pentru folosirea și depozitarea hranei în cele mai bune condiții. În plus, veți găsi răspunsuri la unele întrebări pe care poate vi le puneți cu privire la acest subiect, în așa fel încât să-i puteți oferi animalului de companie cea mai bună mâncare.

Cea mai bună hrană Taste of the wild pentru animalele de companie - Clasificare TOP 3

Hrana Taste of the Wild este de calitate superioară, potrivită pentru câini și pisici, deoarece oferă surse de proteine ce se bazează pe dieta naturală a acestora. Aceste produse reprezintă o abordare mai simplificată a hranei pentru animalele de companie. Un top al celor mai bune produse Taste of the Wild poate fi consultat în tabelul de mai jos.

Produs Hrană umedă pentru câini Pacific Stream cu somon, fără cereale și gluten 390 g Hrană uscată pentru pisici Rocky Mountain cu somon afumat și vânat, fără gluten, cereale sau lactoză 6,6 kg Hrană uscată pentru câini Pine Forest cu vânat și legume, fără cereale și gluten 12,2 kg
Caracteristici Are un conținut de 0,390 kg
Conține proteine 27.0 %, grăsime 15.0 %, fibre 5.0 %, cenuşă 7.3 %, umiditate 10.0 %, acizi graşi Omega-3 0.3 %, EPA / DHA 0.05 %
Este potrivită pentru toate vârstele
Are o greutate de 6,6 kg
Conține proteine 42.0 %, grăsime 18.0 %, fibre 3.0 %, cenuşă 8.3 %, umiditate 10.0 %, acizi graşi Omega-3 0.3 %
Aroma este de pasăre
Hrana este potrivită pentru adulți
Hrana uscată pentru câini conține proteine ​​28%, grăsimi 15%, fibre vegetale 4,5%, cenușă brută 6,9%, apă 10%, acizi grași Omega 6-2,8%, DHA 0,05%
Aroma este de vânat
Este potrivită pentru toate vârstele
PRO Este potrivită pentru câini cu alergii și intoleranțe
Are un gust delicios
Oferă proteine de înaltă calitate
Asigură o digestie normală
Raportul calitate - preț este excelent
Nu conține lactoză și nici gluten
Este o sursă de energie ușor digerabilă
Oferă antioxidanți naturali
Contribuie la menținerea unei pieli sănătoase și a unei blăni luxuriante
Este un produs de hrană completă
Nu conține cereale sau gluten
Este delicioasă și slabă pentru orice rasă și vârstă
Echilibrează flora intestinală

CONTRA După deschidere trebuie refrigerată și consumată în timp scurt Nu este potrivită pentru juniori Prețul este mai mare

Cea mai bună hrană Taste of the Wild pentru câini

Hrana Taste of the Wild pentru câini este completă și delicioasă, fiind apreciată de animalele de companie pentru conținutul ridicat de proteine foarte valoroase. Cu ajutorul acestui brand, proprietarii patrupedelor vor ști că le oferă cea mai bună nutriție.

Hrană uscată pentru câini Taste of the Wild Southwest Canyon cu vită și legume, fără cereale și gluten, 2 kg

Hrana pentru câini este uscată, conține carne de vită și legume, are 29% proteină pură. Este potrivită câinilor adulți.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • este potrivită și pentru câinii care au alergii sau intoleranță la lactoză
 • este o hrană de calitate superioară
 • întărește sistemul imunitar
 • nu este indicată pentru juniori

Hrană uscată pentru câini Taste of the Wild High Prairie cu bizon, fără cereale și gluten, 12,2 kg

Hrana uscată pentru câini are o greutate de 12,2 kg, conține 12% carne de bizon, 32% proteină brută. Este potrivită pentru câini adulți.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • oferă energie și antioxidanți naturali
 • nu conține cereale și poate fi oferită și câinilor cu diferite tipuri de alergii
 • prețul este mai mare

Hrană umedă pentru câini Taste of the Wild Wetlands cu rață, fără lactoză și gluten, 390 g

Hrana umedă pentru câini conține carne de pui, rață și curcan, nu conține lactoză și glutan și este potrivită pentru câini de toate vârstele.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • are un nivel ridicat de antioxidanți naturali care întăresc sistemul imunitar
 • asigură o digestie armonioasă
 • raportul calitate - preț este foarte bun
 • după deschidere trebuie refrigerată și consumată în timp scurt, altfel se va altera

Cea mai bună hrană Taste of the Wild pentru pisici

Hrana Taste of the Wild pentru pisici este foarte populară pentru beneficiile pe care le aduce animalului de companie. Astfel, este important de menționat faptul că mâncarea pentru pisici de la acest brand conține carne, legume, fructe, dar nu și cereale, astfel încât dieta oferită să fie cât mai aproape de cea cu care sunt obișnuite pisicile în natură.

Hrană uscată pentru pisici Taste of the Wild Canyon River cu somon afumat și păstrăv, fără gluten sau lactoză 6,6 kg

Hrana pentru pisici are o greutate de 6,6 kg, este un tip de hrană completă, ce conține 19% păstrăv.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • este destinată pisicilor de toate taliile și vârstele
 • nu conține lactoză și gluten, fiind apreciată și de animale cu diferite tipuri de alergii
 • prețul este mai mare

Hrană uscată pentru pisici Taste of the Wild Lowland Creek cu prepeliță și rață, fără gluten sau lactoză 2 kg

Hrana uscată pentru pisici conține carne de prepeliță și rață, are o greutate de 2 kg, fiind potrivită pentru animale adulte.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • este potrivită și pentru pisici cu alergii
 • se evidențiază prin gustul delicios
 • au conținut redus de apă și va fi nevoie de un bol de apă la discreție

Hrană uscată pentru pisici Taste of the Wild Rocky Mountain somon afumat și vânat, fără gluten sau lactoză 2 kg

Hrana uscată pentru pisici are greutatea 2 kg, este de tip complet și conține făină din carne de pui, legume, somon afumat, minerale. Are aromă de pasăre și este potrivită pentru adulți.

AVANTAJE DEZAVANTAJE
 • are ingrediente de cea mai bună calitate, apreciate de orice rasă de pisici
 • nu are gluten sau lactoză
 • oferă antioxidanți necesari oricărui animal
 • nu este potrivită pentru juniori

Criterii de alegere a hranei Taste of the Wild pentru animalele de companie

În comerț există o diversitate largă de hrană pentru animalele de companie, toate produsele fiind oferite cumpărătorilor ca fiind printre cele mai bune. Totuși, acest lucru nu este deloc adevărat, iar descoperirea unei hrane complete, de calitate superioară poate deveni o adevărată aventură. Brandul Taste of the Wild vine în întâmpinarea dorințelor tuturor clienților cu produse de cea mai bună calitate, potrivite pentru toate rasele și vârstele.

Alte criteriile ce trebuie avute în vedere pentru alegerea celei mai bune hrane pentru pisici și câini, cu excepția brandului, sunt:

 • Ingredientele. Acestea pot fi citite pe eticheta produselor, în așa fel încât să se poată alege conținutul preferat de animalul de companie. Conținutul trebuie să cuprindă proteinele (carne sau pește), legume și fructe. De asemenea, un lucru de ținut cont în alegerea produsului potrivit este să se evite o hrană care conține conservanți, coloranți sau umpluturi artificiale;

 • Starea de sănătate. Unele animale au diferite afecțiuni medicale și nu pot mânca hrană obișnuită. Altele au diferite alergii sau intoleranțe și trebuie feriți de anumite ingrediente. În aceste cazuri se poate opta pentru o hrană specială, în funcție de afecțiunile pe care le au aceste patrupede sau pentru produse care nu conțin gluten sau lactoză;
Specia, rasa și vârsta. În comerț există diferite tipuri de hrană în funcție de aceste aspecte (mâncare pentru câini sau mâncare pentru pisici), așa că trebuie ales produsul potrivit. Dacă animalul de companie este pui, atunci va avea nevoie de o anumită formulă, specială. Dacă este senior și suferă și de unele afecțiuni medicale, atunci iarăși va fi nevoie de un produs specific;

 • Gustul. Animalului de companie trebuie să-i placă mâncarea, așa că este vital ca aceasta să aibă un gust corespunzător cu preferințele sale. Astfel, este indicat să se cumpere mici cantități de hrană și dacă sunt pe placul câinelui sau pisicii, atunci să se opteze pentru produsul cu pricina;

 • Prețul. Produsele mai scumpe au ingrediente premium, nu conțin alergeni și oferă numeroase beneficii pentru sănătatea și bunăstarea animalului. Hrana ieftină nu este adecvată pentru un consum îndelungat, deoarece ar putea duce la apariția unor lipsuri de vitamine și minerale în corp. Cea mai bună soluție este de a face cercetare înainte de a achiziționa mâncarea pentru câine sau pisică, astfel încât alegerea să fie cea corectă.

Despre marca Taste of the Wild

Taste of the Wild este brandul recomandat de magazinul Hornbach.ro tuturor deținătorilor de animale de companie. Acest brand a apărut în anul 2007 și aparține unei firme de familie cu sediul în Statele Unite ale Americii. Produsele Taste of the Wild se remarcă prin simplitatea formulei, brandul dorind să se reîntoarcă la dieta naturală a animalelor. Ingredientele de calitate superioară, aromele deosebite, prețurile accesibile sunt doar câteva dintre caracteristicile hranei puse la dispoziția clienților de acest brand.

Recomandări cu privire la folosirea și depozitarea hranei pentru animalele de companie Taste of the Wild

Hrana trebuie să fie oferită în funcție de instrucțiunile menționate pe eticheta tuturor produselor Taste of the Wild, în așa fel încât animalul să se bucure de toate beneficiile sale. Chiar dacă se menționează cantitatea de hrană pe care trebuie să o mănânce la o masă, totuși, ritmicitatea de hrănire, cantitatea de mâncare oferită și tipul de hrană se vor stabili în funcție de apetitul, greutatea și metabolismului animalului. În caz contrar, acesta ar putea să se îngrașe foarte mult și să devină obez sau să ajungă subnutrit după un timp.

Hrănirea trebuie să se facă de mai multe ori pe parcursul unei zile (de două, de trei ori sau chiar mai mult). Este vital, însă, să nu se depășească necesarul caloric recomandat. Unele animale preferă să mănânce hrană uscată, dar și umedă, altele nu vor deloc să guste deloc hrana umedă. În general, ambele formule de mâncare Taste of the Wild sunt realizate în așa fel încât să ofere aportul necesar de proteine, vitamine și minerale.

Hrana trebuie să fie depozitată în locuri uscate, departe de surse de apă, de razele directe ale soarelui sau de temperaturi extreme. După ce sunt deschise ambalajele, conținutul trebuie consumat în funcție de recomandările producătorului pentru a nu suferi alterări. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci animalul ar putea avea probleme medicale. Unele tipuri de hrană, după desfacere, trebuie introduse în frigider pentru a sta la rece orele următoare.

În concluzie, hrana pentru animalele de companie produsă de brandul Taste of the Wild este una completă, ce poate fi oferită zilnic. Alegerea produselor potrivite trebuie să țină cont de vârstă, starea de sănătate și de gusturile patrupedelor.

Răspunsuri simple la întrebări frecvente despre hrana Taste of the Wild pentru animalele de companie

Care este cea mai bună hrană Taste of the Wild: uscată sau umedă?

Cea mai bună mâncare pentru câini sau pisici Taste of the Wild după părerea specialiștilor este cea pe care aceștia o consumă cu plăcere. Hrana uscată este mai ieftină, mai ușor de depozitat și sățioasă, iar cea umedă este mai digerabilă și mai simplu de mestecat.

Care este cantitatea optimă de hrană Taste of the Wild pentru hrănirea zilnică?

Cantitatea optimă de hrană Taste of the Wild se oferă în funcție de mărimea, vârsta și starea de sănătatea a patrupedului. Instrucțiunile de pe eticheta produsului sunt orientative.

Cât timp după desigilare poate fi folosită hrana Taste of the Wild?

Hrana uscată se poate oferi mai multe zile, fără probleme, pe când cea uscată trebuie refrigerată pentru a se păstra adecvată și pentru a doua zi.

Care sunt avantajele hranei Taste of the Wild?

Avantajele hranei Taste of the Wild sunt: oferă o dietă dictată de trăsăturile genetice ale animalului de companie, nu are în componență cereale sau lactoză, fiind apreciată de animalele care au alergii sau intoleranță, asigură necesarul de vitamine și de fibre.

Cum alegeți cea mai bună hrană Taste of the Wild?

Alegerea se va face în funcție de părerea altor clienți mulțumiți de produsele achiziționate, de recomandările specialiștilor, dar și de alte criterii importante.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus