0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.06.2023 la ora 02:42. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Mașini de găurit & înșurubat cu acumulator


68 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Folosirea corectă a diblurilor

Folosirea corectă a diblurilor

De la multitudinea de materiale de construcţie până la diblul corect. Materialele de construcţii pot fi poroase, foarte tari, foarte moi, noi sau deja casante. De multe ori trebuie să apelaţi la dibluri, în funcţie de ...mai mult

Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Folosirea corectă a șuruburilor

Folosirea corectă a șuruburilor

Pe cât de mici, pe atât de puternice - şuruburile! Puţin vizibile, iar de cele mai multe ori chiar invizibile, şuruburile au devenit indispensabile pentru viaţa noastră de zi cu zi. Chiar dacă sunt prezente peste tot, ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 68 din 68 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Mașini de găurit & înșurubat cu acumulator

Bricolaj de calitate cu mașini de găurit cu acumulator de Hornbach!

Masini de gaurit si insurubat cu acumulator

Cunoscută și sub denumirea populară de bormașină, mașina de găurit este una dintre uneltele celebre, care nu pot lipsi din casa dumneavoastră, mai ales atunci când sunteți pasionați de bricolaj. Hornbach vine în întâmpinarea nevoilor tuturor clienților cu oferte de bormașini cu acumulatori la prețuri excepționale, în așa fel încât să se muleze pe bugetele de familie. Calitatea superioară a produselor sale este garantată de prezența numeroaselor firme producătoare de renume. În magazinul nostru, prețurile sunt echitabile pentru toate tipurile de produse, nu doar pentru unele oferte, iar dumneavoastră vă veți bucura de acest lucru. Alegeți ce aveți nevoie din gama pusă la dispoziție pentru că veți avea unde găsi modele portabile, mici și foarte ușoare, sau unele mai mari și mai puternice. În alegerea produsului dorit puteți să beneficiați de părerile altor clienți care l-au evaluat, dar și de sfaturile specialiștilor Hornbach, mereu aproape pentru a satisface toate dorințele cumpărătorilor. Bricolajul sau diversele activități din gospodărie care presupun utilizarea unei bormașini pot fi lesne rezolvate cu succes dacă sunteți înarmați cu un produs de calitate superioară, destinat tipului de lucrare pe care vreți să-l faceți.

Masini de gaurit si insurubat cu acumulator la Hornbach

Aflați ce tip de bormașini cu acumulator vă trebuie:

Dacă nu știți ce bormașini cu acumulator la prețuri mici ar fi ideale pentru nevoile practice și financiare ale dumneavoastră, ar fi indicat să consultați specialiștii magazinului nostru, care în cel mai scurt timp vă vor demonstra că este ușor să intrați în posesia celui mai bun dispozitiv pentru a crea adevărate opere de artă chiar. Țineți cont de câteva criterii atunci când faceți alegerea, precum: puterea motorului, viteza de rotație, treptele de viteză, alimentarea, timpul de încărcare, greutatea, dimensiunile, mandrina, diametrul de strângere al mandrinei, opritorul de adâncime, nivelul de zgomot, funcția de percuție, funcția de înșurubare, accesoriile etc. După ce ați luat în calcul aceste lucruri, comparați câteva modele și alegeți pe cea potrivită dintre bormașina cu acumulator de la Bosch, mașina cu acumulator li-ion de 18v, bormașina cu acumulator Makita de 18V sau bormașina cu acumulator marca Einhell. Un model perfect pentru bricolaj, dar și pentru treburi mult mai serioase, este mașina de înșurubat marca Bosch cu acumulator ce poate fi folosită pe diverse tipuri de materiale (aluminiu, oțel și lemn), indiferent că preferați să lucrați cu ea în garaj, depozit, pivniță sau pe șantier. Are o greutate mică, așa că este perfect de transportat oriunde vă doriți și a devenit în scurt timp una dintre uneltele preferate de orice vecin.

Comanda dumneavoastră de mașină de găurit și înșurubat cu acumulator

În cazul în care v-ați hotărât cu privire la modelul dorit, tot ce vă rămâne să faceți este să dați comanda pe site-ul magazinului nostru și să așteptați în cel mai scurt timp să primiți coletul prin curier. Plata se poate face și în magazinul fizic, dar și prin card sau transfer bancar.

În sus