Marca for_q reprezintă următoarele

Calitate pentru grădina dumneavoastră

Cine lucrează cu plăcere în grădină sau în pădure știe de ce este nevoie: un echipament solid și rezistent. Dezvoltarea produsului de la for_q se concentrează pe trei domenii principale:

 • Ergonomie: Pentru lucru în grădină cu impact redus asupra corpului.

 • Sustenabilitate: Pentru articole foarte robuste și rezistente - toate materialele lemnoase montate în articolele for_q au certificare FSC.

 • Calitate: Controale permanente efectuate de institute de verificare independente - oferim astfel o garanție pe termen lung pentru articolele noastre for_q.

calitate for q

Gama de produse de la for_q

Sortimentul for_q cuprinde unelte de grădină, mașini de grădinărit și sisteme de irigare, care se diferențiază de alte mărci existente pe piață prin numeroase caracteristici. Convingeți-vă singur!

Prin sistemul simplu de culori, veți găsi cu precizie articolul potrivit pentru grădinărit și cerințele dumneavoastră:

 • Verde Premium Line

  Verde - Premium Line

  Cerințele pentru mașinile pentru grădină și aparate sunt diverse. Cu ajutorul liniei for_q Premium veți obține produsele potrivite pentru orice întrebuințare și la un raport calitate-preț foarte bun.

 • Rosu profi line

  Roșu - profi - line

  Culoarea roșie vă semnalizează că vă puteți baza pe echipamente profesionale pentru prelucrarea lemnului și grădinărit.

 • Albastru irigare gradina

  Albastru - irigare grădină

  Albastru reprezintă sortimentul larg pentru irigarea grădinii. Toate articolele de irigare for_q pot fi combinate cu sistemele de irigare ale tuturor mărcilor.

 • Albastru sistemul Hydrologic

  Albastru - sistemul Hydrologic

  ...se referă la o irigare inteligentă și economică în privința consumului de apă. Acesta este controlat automat de un sistem electronic și de un senzor în pământ și poate fi combinat cu produse de irigare ale tuturor mărcilor.

din

Unelte de grădină de la for_q

Paleta de produse pentru grădină de la for_q variază de la mănuși de grădinărit și aparate mici până la cazmale, lopeți și foarfece pentru gard viu.

Mașinile for_q pentru grădinărit, precum și pentru întreținerea și curățarea grădinii, cu mânere din plastic ergonomice și anti-alunecare prezintă un confort sporit în utilizare. Datorită greutății optime, și lucrările de grădinărit mai îndelungate pot fi efectuate fără efort.

Aparatele clasice sustenabile cu mânere din lemn de frasin vă stau, de asemenea, la dispoziție pentru a le utiliza în grădină.

Sistemul for_q Multiclick vă oferă diverse mânere și cozi care pot fi combinate cu diferite capete de aparate - fără scăderea calității și stabilității. În plus, cu economisirea spațiului de depozitare!

Profesioniștii nu lasă nimic la voia întâmplării!

În special atunci când vine vorba de uneltele lor, profesioniștii doresc să se poată baza 100% pe acestea. Cu ajutorul uneltelor fiabile și rezistente pentru grădină din gama for_q profi_line, puteți muta și munții.

Uneltele cu mâner din fibră de sticlă sunt deosebit de robuste, rezistente la intemperii și nealunecoase. Mânerul D permite transmiterea optimă a forței și conducerea sigură a aparatului. Lamele de lopeți și cazmalele cu furcă prezintă o îmbinare rezistentă cu coada și sunt confecționate din oțel carbon.

gartenwerkzeuge

Prelucrarea lemnului cu for_q

Marca for_q vă oferă un sortiment larg de unelte de mână și accesorii pentru prelucrarea lemnului.

Nu vi se pare posibil tăiatul lemnelor cu efort redus și protejarea spatelui? Sigur că este posibil! Cu ajutorul topoarelor for_q. Alegeți toporul potrivit cu coada potrivită - fie că este vorba de lemn de frasin, lemn de nuc sau fibră de sticlă - fiecare material își are avantajele sale.

Topoarele din gama for_q profi_line au o coadă extrem de robustă din fibră de sticlă și se caracterizează prin rezistență extremă și greutate redusă. Toate poartă sigiliul „kwf-Standard“ care este acordat de Asociația pentru activitate și tehnică forestieră după verificarea efectuată cu succes.

Tocătorul de resturi vegetale de la for_q

Vă puteți bucura de ușurința tocării cu acest tocător de resturi vegetale electric, marca for_q.

Mașini cu acumulator for_q

Mașinile de grădinărit cu acumulator for_q sunt cheia succesului pentru dumneavoastră, ca proprietar exigent al unei grădini de dimensiuni medii. Un acumulator pentru orice aparat! Indiferent dacă este vorba de mașina de tuns iarba, trimmer sau motofierăstrău.

Maşinile sunt versatile în utilizare şi se pot combina între ele simplu şi inteligent. Avantajele mașinilor cu acumulator dintr-o privire:

  mentenanță minimă, ecologice, ușor de înlocuit

Centură cu acumulator for_q

Cu ajutorul centurii cu acumulator de la for_q sunteți un profesionist în grădinărit și dispuneți de energie. Puteți introduce în centură un acumulator și conectați foarfeca pentru gard viu, fierăstrăul telescopic, motofierăstrăul, suflanta pentru frunze sau trimmerul pentru gazon cu un cablu cu lungimea de 1,5 m. Mașina însăși devine astfel mai ușoară și nu veți avea de suportat o greutate prea mare pe brațe. De ce să fie dificil, când merge şi mai uşor? Centură pentru a vă proteja forţele!

Irigarea grădinii cu for_q

Vacanță de vară și, la final, o grădină îngălbenită și uscată? Sau îi puneți pe vecini să ude zile la rând? E deja de domeniul trecutului. for_q are soluția cu un sistem fiabil de irigare a grădinii:

  Produsele for_q pot fi combinate cu sisteme de irigare pentru grădină de la toți furnizorii. Reduceți astfel consumul de apă cu până la 70%. Furtunurile de grădină for_q sunt deosebit de rezistente la îndoire și răsucire, datorită tehnologiei NTS și NTS Plus pentru furtunurile profi-line

Calculator pentru irigare de la for_q

Calculatoarele pentru irigare de la for_q sunt conectate la robinet direct cu un filet de 3/4 inci sau printr-un adaptor și pot comanda automat o durată de udare de până la 4 ore de fiecare dată – și acest lucru de până la 6 ori pe zi. Este posibilă și conectarea unui senzor ploaie sau umiditate a solului. Astfel puteți economisi apă și, mai ales, timp!

Furtunuri pentru grădină & sistemul de racord furtunuri de la for_q

Furtunurile Komfort de la for_q sunt echipate cu tehnologie NTS. Ele sunt rezistente la îndoire și răsucire.

Mai mult, furtunurile for_q din gama profi_line sunt echipate cu tehnologie NTS Plus. Condițiile extreme, cum ar fi razele puternice ale soarelui nu reprezintă o problemă pentru ele, deoarece au o rezistență foarte mare la presiune și dilatare.

Marca for_q este partenerul dumneavoastră de încredere pentru sistemul optim de irigare a grădinii!

Articolele for_q pot fi combinate cu sistemele de irigare ale tuturor furnizorilor.

Pompe de la for_q

Gama de pompe de la for_q este foarte variată - de aceea vă ajutăm să obțineți o imagine de ansamblu. Aici găsiți toate informațiile despre pompa potrivită cerințelor dumneavoastră:

Vă prezentăm întregul catalog cu toate produsele for_q:

Garanție for_q

Mai mult nu se poate

 • Acumulatori 3 ani
 • Aparate și mașini de grădină, sisteme de irigare și pompe 10 ani
 • Topoare și furtunuri for_q profi_line garanție 30 de ani
Toate articolele cu marca for_q sunt produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație și sunt supuse unui control permanent și strict al calității. HORNBACH-Baumarkt-AG garantează conform dispozițiilor următoare pentru calitatea articolelor for_q.

Termen de garanție

Termenul de garanție pentru aparatele și mașinile de grădină, sistemele de irigare și pompele de la for_q este de 10 ani. Termenul de garanție pentru acumulatoare este de 3 ani. Topoarele și furtunurile for_q profi_line au o garanție de 30 de ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală pentru a dovedi data achiziției.

Conținutul garanției

Garanția pentru utilajul de grădină este valabilă exclusiv pentru defecte de fabricație sau pentru deficiențe la nivelul materialelor, precum și pentru funcționarea în condiții de utilizare conforme cu destinația a produselor la comandă și a articolelor speciale comandate. Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de

  montajul sau racordarea greșită, mânuirea sau utilizarea incorectă, întreținerea sau curățarea incorectă sau insuficientă, acțiuni de forță, utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale, acțiuni chimice, electrice sau electronice neregulamentare, modificări ale articolului din cauza condițiilor meteorologice și expunerii directe la soare, utilizarea în scopuri comerciale sau închirierea produsului
de montaj.

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură cauzate de uzura normală. Garanţia nu include daunele colaterale sau daunele indirecte, precum şi posibilele costuri de montaj şi demontaj.

Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii cazului de garanție, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestui articol trec în proprietatea garantului. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu duc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la www.hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și răspunderea pentru produse.

Condiții de garanție

Perioada de garanție începe de la data cumpărării. Păstrați neapărat factura fiscală originală sau bonul fiscal original! Fără acestea, nu veți putea solicita garanția.

Teme care v-ar mai putea interesa