0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

Konsta - Marca pentru lemn de calitate

Timp de lectură 9 min.
Konsta lemn pentru constructii terasa casute de gradina

Sub marca de calitate Konsta găsiți un sortiment variat de produse din lemn pentru amenajarea grădinii. Printre acestea se numără căsuțele de grădină, magaziile de scule și garajele deschise, dar și gardurile și paravanele, lemnul pentru terase și construcții și produsele de rindeluire.

Ce reprezintă marca Konsta

Konsta este o definiție a construcției și stabilității: seturi de construcții din lemn calculate static, dimensiuni ale lemnului conform cerințelor statice, piese din oțel galvanizat.

Beneficiați de zeci de ani de experiență în proiectare și dezvoltare de produse.

Elementele care fac din Konsta un partener de încredere:

 • calitatea și diversitatea produselor;
 • calitate de top în materie de design, suprafață și stabilitate;
 • controale continue ale calității efectuate de institute de testare independente;
 • utilizarea exclusivă a lemnului provenit din gestionarea sustenabilă a pădurilor, nu din exploatări ilegale.

Alte avantaje ale calității Konsta:

 • lemnele preselectate fac ca procentul de noduri să fie cât mai redus posibil;
 • pentru o prelucrare de calitate a suprafeței se utilizează exclusiv emailuri colorate și soluții de impregnat;
 • se utilizează exclusiv elemente de îmbinare din oțel inoxidabil.

Certificare FSC®

Produsele obțin certificarea FSC® dacă la realizarea acestora s-a utilizat lemn din producţie sustenabilă și s-au respectat reglementările sociale cu privire la pădurile gestionate în mod responsabil, certificate independent conform directivelor stricte ale FSC®.

Gama de produse de la Konsta

Indiferent dacă interesul dumneavoastră se orientează spre căsuțele confortabile de grădină, magaziile de scule, garajele deschise, garduri și paravane, lemn pentru terase sau pentru construcții, lambriuri de lemn și plinte din lemn masiv, la Konsta găsiți produsele potrivite pentru următorul dumneavoastră proiect.

Căsuțe de grădină

Căsuțele de grădină de la Konsta nu sunt doar foarte confortabile și moderne. Noua dumneavoastră căsuță de grădină se distinge de cea a vecinului sau prietenilor și prin alte caracteristici:

 • lemn selectat atent, rindeluit perfect și prelucrat automat cu precizie, pentru o calitate optimă;
 • un raport calitate-preț foarte bun;
 • cinci ani de garanţie la lemnul pentru grădină;
 • un acoperiș din lemn masiv;
 • o grosime a peretelui de cel puțin 19 mm, incl. feronerie și încuietori de înaltă calitate.

Faceți-vă o idee generală în legătură cu alte caracteristici de produs ale căsuțelor de grădină de la Konsta:

konsta caracteristici de produs pentru casute de gradina
Casute de gradina Către produse

Garaje deschise / carporturi

Amatorii de garaje deschise vor găsi la Konsta ceea ce caută. Carporturile nu doar vă protejează mașina, ci se remarcă și prin următoarele caracteristici:

 • lemn de calitate în ceea ce privește prelucrarea și designul;
 • un foarte bun raport calitate-preț;
 • cinci ani de garanţie la lemnul pentru grădină;
 • Certificare FSC®.

Garajele deschise marca Konsta au, de asemenea, următoarele caracteristici de produs:

konsta caracteristici de produs pentru carporturi

Sisteme de garduri

Toată lumea vrea să-și delimiteze terenul cu un gard. Şi nu doar atât! Un gard este și un fel de emblemă ce indică tuturor celor din jur cine locuiește în acea curte. De aceea, la Konsta nu se face rabat de la calitate. Toate sistemele de garduri de la Konsta au următoarele caracteristici de calitate:

 • risc scăzut de crăpături și rezistență mare la deformare, datorită utilizării lemnului uscat;
 • lemnul preselectat face ca procentul de noduri să fie cât mai redus posibil;
 • prelucrare de calitate a suprafețelor, datorită utilizării unor emailuri colorate și a unor soluții de impregnat de înaltă calitate;
 • utilizarea exclusivă a elementelor de îmbinare din oțel inoxidabil;
 • se utilizează exclusiv lemn provenit din gestionarea sustenabilă a pădurilor;
 • 5 ani garanție după cumpărare;
 • 5 ani de garanţie la lemnul pentru grădină.

Protecţia constructivă a lemnului

Pentru a proteja lemnul pe termen lung împotriva influențelor intemperiilor, nu este suficientă tratarea acestuia cu produse de conservare. De aceea, Konsta face un pas înainte și investește în protecția constructivă a lemnului, pentru a evita băltirea dăunătoare a apei. Sistemele de garduri de la Konsta sunt, printre altele, construite în așa fel încât toate gardurile să îndeplinească următoarele criterii:

 • toate cherestelele pentru rame sunt rotunjite;
 • toate zăvoarele gardului din curtea din față sunt teșite;
 • elementele gardului sunt prevăzute cu caneluri ascunse pentru scurgerea apei, situate pe interior.
Îmbinarea protecției constructive a lemnului cu produsele de conservare de înaltă calitate asigură astfel o durabilitate îndelungată a sistemelor de garduri Konsta în grădina dumneavoastră.
Garduri pentru grădină & paravane de la Konsta Către produse

Lemn pentru construcţii

Lemnul pentru construcții este lemnul pentru clădiri și alte lucrări de construcții. În funcție de forma și gradul de prelucrare a lemnului, se face distincție între diferite produse din lemn pentru construcții. Acestea trebuie, la rândul lor, să îndeplinească diverse cerințe de calitate și standarde, în funcție de utilizare. Astfel, există, de exemplu, lemn solid pentru construcții, lemn de scândură stratificat, scânduri și scânduri pentru construcții sau șipci.

Lemn pentru construcţii de la Konsta Către produse

Lambriu de lemn

Lambriurile de lemn sunt scânduri cu lambă și uluc care au și un profil caracteristic. Ele se fabrică din diverse tipuri de lemn și au diferite forme ale profilurilor. Forma profilului influențează decisiv aspectul suprafeței pe care se montează lambriurile. Lambriul de lemn se prelucrează foarte ușor și sigur.

Lambriu de lemn de la Konsta Către produse

Lemn pentru terasă

Pardoseli din lemn pentru terasă

Terasele din lemn se încadrează armonios în imaginea de ansamblu a zonei exterioare și radiază căldură și confort. Lemnul are nevoie de îngrijire și protecție împotriva influențelor intemperiilor și fenomenelor meteo, cum sunt vântul, ploaia, zăpada și gheața.

Pardoseli terasă WPC

Pardoselile pentru terasă din WPC (Wood-Plastic-Composite) au un aspect natural și reprezintă o alternativă la pardoselile din lemn, rezistentă la intemperii. La fabricarea lor nu se utilizează lemn tropical; în plus, materialul este reciclabil. Pardoselile din WPC co-extrudat sunt acoperite pe întreaga suprafață cu un strat de protecție. Astfel, ele rezistă la radiații UV și intemperii și nu se decolorează. Un alt avantaj este faptul că sunt rezistente la murdărie, grăsime și uzură mecanică.

Pardoseală pentru terasă de la Konsta Către produse

Plinte din lemn masiv

Plintele din lemn masiv sunt plintele confecționate din lemn solid. Ele se folosesc la podele, pereți, de ex. ca șipci de tapet sau baghete. Suprafața poate fi brută/netratată, acoperită cu folie, grunduită sau lăcuită.

Plinte de lemn de la Konsta Către produse

Condiții de garanție

konsta garantie

Căsuțe de grădină, garaje deschise / carporturi și sisteme de garduri
Toate produsele mărcii Konsta sunt produse în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație și sunt supuse unui control permanent și strict al calității. HORNBACH garantează conform dispoziţiilor de mai jos pentru calitatea produselor Konsta.

1. Termenul de garanție
Termenul de garanție este de 5 ani. Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției
Garanția pentru căsuțe pentru timp liber, căsuțe de grădină, carporturi / garaje deschise și pentru magazii pentru scule de grădină marca Konsta se aplică exclusiv pentru lemn, construcție și stabilitate în condiții de montaj profesional și îngrijire și utilizare privată. Pentru toate gardurile de protecție vizuală impregnate, grilaje și garduri pentru grădinițe, Hornbach acordă o garanție de 5 ani împotriva putrezirii sau infestării cu ciuperci care atacă lemnul, în condiții de utilizare privată. Garanția nu se aplică pentru daunele cauzate de:

 • montajul defectuos
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare
 • de întreținere sau de curățare necorespunzătoare sau insuficientă
 • de utilizarea forței excesive
 • de utilizarea unor piese de schimb care nu sunt originale
 • de influențe chimice, electrice sau electronice neconforme destinației de utilizare
 • de modificări la nivelul articolelor cauzate de influența intemperiilor și a radiației solare directe
 • de utilizarea în spații comerciale sau de închirierea articolului
 • de contact direct între stâlpul gardului și sol.
Garanția nu include nici daunele pe cale de consecință, cum ar fi decolorările, înnegrirea, formarea fisurilor sau modificări similare. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte și nici posibilele costuri de montare și de demontare.

3. Serviciile aferente garanției
Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii cazului de garanție, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială.

În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască produsul cu unul similar. Produsul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestui produs trec în proprietatea garantului.

Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției
Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la www.hornbach.ro. Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro. Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale
Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și răspunderea pentru produse.

De aici puteți descărca şi tipări condiţiile de garanţie pentru Konsta. (PDF, 96 KB)

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x