Ce reprezintă marca Skandor

Puteţi afla care parchet laminat sau din lemn masiv și stratificat vi se potriveşte cel mai bine în magazinul nostru online sau în magazinul dumneavoastră HORNBACH. De la nuanţa naturală clasică, până la imitaţiile moderne de lemn, sau pe scurt: cel mai frumos parchet, special pentru dumneavoastră. Skandor vă pune la dispoziţie şi accesorii, precum izolaţia fonică potrivită.

Marca Skandor înseamnă:


 • designul în tendințe, dezvoltat împreună cu designeri;
 • produse ce creează un mediu de locuit sănătos, certificate de Institutul Eco;
 • controale permanente de calitate, realizate de institute de testare independente;
 • toate pardoselile sunt încadrate în clasele de trafic comercial 31 sau 32.

Parchet laminat Skandor

Fără zgârieturi, o bucurie prelungită

Skandor vă oferă un bonus la capitolul calitate prin tehnologia Surface Resist. Este vorba despre un strat special de protecţie a suprafeţelor, care conferă o rezistenţă şi mai mare parchetelor noastre laminate, precum şi o rezistenţă la zgâriere de până la 10 ori mai ridicată în comparaţie cu parchetele laminate obişnuite. Astfel, aceste laminate se menţin multă vreme într-o stare perfectă şi ireproşabilă, la fel ca în prima zi, chiar şi în cazul unei expuneri la trafic foarte intens.

5 stiluri de parchet laminat pentru o creativitate fără limite

Pentru a avea o privire de ansamblu asupra universului Skandor de parchet laminat, am împărţit colecţia noastră în cinci labeluri, în funcţie de culoare şi temă. În acest fel, vă puteţi orienta mai uşor şi decide mai lesne:

Skandor white label

Replici în nuanțe deschise, proaspete.
Proaspăt, neîncărcat şi un strop de farmec scandinav: cu elementele de lemn acoperite cu nuanţe de alb şi gri deschis creează decorurile specifice unui mediu maritim, dublate de o naturaleţe delicată. Graţie modelelor cu contrast redus, parchetele laminate din categoria white label accentuează liniile clare de design ale spaţiului de locuit şi creează suprafeţe care permit evidenţierea foarte facilă a accentelor.

 • Skandor white label parchet laminat 01

  Skandor white label parchet laminat

 • Skandor white label parchet laminat 02

  Skandor white label parchet laminat

 • Skandor white label parchet laminat 03

  Skandor white label parchet laminat

 • Skandor white label parchet laminat 04

  Skandor white label parchet laminat

din

Skandor orange label

Replici în nuanțe naturale de bej maroniu.
Cine doreşte să se bucure în propria locuinţă de un colţ de natură, poate opta pentru parchetul laminat din gama orange label. Nuanţele bej şi maro deschis din tentele naturale specifice esenţelor lemnoase regionale creează o ambianţă clasică veselă şi, prin rafinamentul acestora, încarcă încăperile cu energie pozitivă. Rezistenţa ridicată la uzură transformă decorurile într-o soluţie perfectă pentru familii şi gospodării numeroase.

 • Skandor orange label parchet laminat 01

  Skandor orange label parchet laminat

 • Skandor orange label parchet laminat 02

  Skandor orange label parchet laminat

 • Skandor orange label parchet laminat 03

  Skandor orange label parchet laminat

 • Skandor orange label parchet laminat 04

  Skandor orange label parchet laminat

 • Skandor orange label parchet laminat 05

  Skandor orange label parchet laminat

din

Skandor brown label

Replici calde, în nuanțe de brun-roșcat.

 • Skandor brown label parchet laminat 01

  Skandor brown label parchet laminat

 • Skandor brown label parchet laminat 02

  Skandor brown label parchet laminat

 • Skandor brown label parchet laminat 04

  Skandor brown label parchet laminat

din

Skandor black label

Replici în nuanțe închise, contrastante.
Piatra are locul ei: pardoselile laminate din gama SKANDOR black label depășesc tiparele tradiţiilor de lemn şi, prin designul de piatră şi beton, atrag toate privirile. Neconvenţionale şi, de fiecare dată, cu o urmă de nonşalanţă, nuanţele deschise şi închise ale decorurilor radiază individualismul absolut şi exclusivismul maxim. Contrastele puternice şi desenele bine conturate demonstrează în orice încăpere: cine locuieşte aici ştie ce vrea.

 • Skandor black label parchet laminat 01

  Skandor black label parchet laminat

 • Skandor black label parchet laminat 02

  Skandor black label parchet laminat

 • Skandor black label parchet laminat 03

  Skandor black label parchet laminat

 • Skandor black label parchet laminat 04

  Skandor black label parchet laminat

din

Skandor creative label

Replici trendy individuale
Fiecare pardoseală din categoria creative label spune propria poveste: urmele uşoare de uzură şi patina dozată fin lasă să se întrevadă varietatea experienţelor şi spiritul de aventură în cadrul acestor decoruri. Cu aspectul vintage şi impresia de netratat, brut, designurile pardoselilor corespund tendinţelor actuale. O notă de antichitate, dublată de accente individuale de materiale reciclate, conferă în acest sens fiecărui laminat un farmec propriu, inconfundabil.

Parchet din lemn masiv și stratificat Skandor

Parchetele produse de SKANDOR simbolizează natura pură. Confecţionate complet din lemn, permit în căminul dumneavoastră îmbinarea armonioasă a soluţiilor tehnice şi multimedia moderne cu elemente naturale. Originalitatea materialului poate fi revitalizată de fiecare dată prin raşchetare. Graţie proprietăţii specifice a lemnului, de a absorbi şi elibera umiditatea, parchetele SKANDOR susţin în mod optim climatul interior.

Puteţi afla care parchet vi se potriveşte cel mai bine în magazinul nostru online sau în magazinul dumneavoastră HORNBACH. De la decoruri moderne şi trendy, la nuanţele naturale clasice – sau pe scurt: cea mai frumoasă pardoseală din parchet, special pentru dumneavoastră. Skandor vă pune la dispoziţie şi accesorii, precum izolaţia fonică potrivită.

 • Parchet Skandor

  Parchet Skandor

 • Parchet Skandor

  Parchet Skandor

 • Parchet Skandor lemn masiv si stratificat orange label

  Parchet Skandor lemn masiv si stratificat orange label

 • Parchet Skandor lemn masiv si stratificat white label

  Parchet Skandor lemn masiv si stratificat white label

 • Parchet Skandor lemn masiv si stratificat white label

  Parchet Skandor lemn masiv si stratificat white label

din
Locuinte sanatoase certificat

Mediu locativ sănătos certificat pentru casa dumneavoastră

Parchetul laminat de la Skandor este deosebit de sărac în emisii, contribuind astfel la crearea unui climat locativ sănătos (valabil pentru toate pardoselile fără bandă-suport mascată). Catalogul de testare strictă a renumitului Institut Eco vă conferă această certitudine. Eticheta Institutului Eco caracterizează produsele care nu ridică probleme de siguranţă pentru sănătatea consumatorului şi care sunt ecologice. Produsele certificate respectă cele mai stricte cerinţe în domeniul noxelor şi al emisiilor, care depăşesc cu mult limitele reglementărilor legale actuale.

Condiții de garanție Skandor

Skandor oferă garanţia de parchet laminat pentru calitatea superioară şi rezistenţa excepţională a produselor sale laminate.

În funcţie de tipul de pardoseală, pentru utilizarea în spaţiul de locuit, garanţia este de 15 sau de 30 de ani. Vă puteţi astfel bucura de noua dumneavoastră pardoseală nu numai o perioadă îndelungată, ci şi fără nicio grijă.

Perioadele exacte de garanţie pentru laminatele individuale SKANDOR pentru utilizarea în spaţii private şi comerciale sunt prezentate în broşura Skandor.

Garantie Skandor

Condiții de garanție pentru parchetul laminat Skandor

Produsele mărcii Skandor au fost fabricate în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.
HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează conform dispozițiilor de mai jos pentru calitatea parchetului laminat marca Skandor referitor la:

 • rezistența la abraziune;
 • stabilitatea la lumină;
 • rezistența la pătare.

1. Termenul de garanție

Termenul de garanție pentru

 • parchetul laminat cu clasa de trafic declarată 31 conform EN 685 este de 15 ani la utilizarea în spațiile de locuit private, 7 ani la utilizarea în domeniile comerciale/publice,
 • parchetul laminat cu clasa de trafic declarată 32 conform EN 685 este de 30 de ani la utilizarea în spațiile de locuit private, 15 ani la utilizarea în domeniile comerciale/publice.

Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru:

 • Rezistența la abraziune
  O solicitare de acordare a garanției există imediat ce stratul decorativ s-a îndepărtat complet de pe o suprafață de minimum un centimetru pătrat.
 • Stabilitatea la lumină
  O solicitare de acordare a garanției există imediat ce articolul nu mai prezintă stabilitatea la lumină conform cerințelor EN 13329.
 • Rezistența la pătare
  Rezistența la pătare se garantează la influența următoarelor substanțe: acetonă, cremă de mâini, băuturi alcoolice, băuturi naturale din fructe și legume, grăsimi, cafea, băuturi cu extract de cola, ojă de unghii.

ExcluderiGaranția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

  • o încărcare extremă, chimică sau mecanică;
  • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare;
  • de curățare necorespunzătoare sau insuficientă;
  • de utilizarea forței excesive sau de deteriorare intenționată;
  • de o montare greșită (montarea trebuie executată conform instrucțiunilor dedicate furnizate de Skandor).

Garanția nu se aplică în cazul deteriorării pieselor de uzură (de exemplu semne de frecare pe marginile panourilor) cauzate de uzura normală. Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte și nici costuri de montare și de demontare.

3. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestui articol trec în proprietatea garantului. Înlocuirea nu include și costurile de montare/demontare pentru pardoseală. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

Condiții de garanție pentru parchetul Skandor

Produsele mărcii Skandor au fost fabricate în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate.
HORNBACH Centrala SRL, str. Hornbach nr. 17-21, Domnești, jud. Ilfov, cod 077090 (denumit în continuare Garant) garantează conform dispozițiilor de mai jos pentru calitatea parchetului marca Skandor referitor la:

 • rezistența stratului de uzură al parchetului în condiții de utilizare uzuală, conformă cu destinația;
 • la rezistența construcției elementelor componente individuale.

1. Termenul de garanție

Termene de garanție în funcție de sistemul de stele Hornbach

1 stea - 10 ani

2 stele - 10 ani

3 stele - 15 ani

4 stele - 15 ani

5 stele - 25 de ani

6 stele - 25 de ani

Termenul de garanție începe de la data cumpărării. Vă rugăm să păstrați în condiții bune bonul fiscal original sau factura fiscală originală, pentru a dovedi data achiziției.

2. Conținutul garanției

Garanția se aplică exclusiv pentru defecte de fabricație sau de material. Garanția se aplică numai în cazul utilizării în zonele de locuit private.
Este obligatorie respectarea instrucțiunilor de montaj și de îngrijire Skandor.

Garanția nu se aplică în cazul defectelor cauzate de:

 • o încărcare extremă, chimică sau mecanică;
 • de manipulare sau de utilizare necorespunzătoare;
 • de curățare/îngrijire necorespunzătoare sau insuficientă;
 • de utilizarea forței excesive sau de deteriorare intenționată;
 • de o montare greșită (montarea trebuie executată conform instrucțiunilor dedicate furnizate de către Skandor și regulilor tehnice generale), de ex. și montarea plăcilor cu defecte vizibile existente înainte de montaj.

Garanția nu se aplică în cazul:

 • deteriorării pieselor de uzură (de ex. semne de frecare pe marginile panourilor) cauzate de uzura normală
 • daunelor cum ar fi formarea rosturilor sau deformarea plăcilor condiționate de condițiile climatice ale anotimpului
 • daunelor apărute în urma montării pardoselii în spații umede, cum ar fi baia WC-ul, sauna etc.
 • variațiilor de culoare între plăcile individuale livrate (condiționate de producție și apărute în mod natural)
 • modificărilor naturale de culoare cauzate de influența luminii

Garanția nu include nici daunele colaterale, nici daunele indirecte.

3. Serviciile aferente garanției

Pe durata garanției, garantul va examina articolul defect care i se prezintă, pentru a constata dacă s-a produs cazul de garanție. În cazul producerii riscului garantat, garantul va repara sau va înlocui articolul respectiv pe propria sa cheltuială. În cazul în care articolul respectiv nu mai poate fi livrat la momentul producerii cazului de garanție, garantul are dreptul să înlocuiască articolul cu un produs similar. Articolul defect înlocuit sau piesele defecte înlocuite ale acestui articol trec în proprietatea garantului. Înlocuirea nu include și costurile de montare/demontare pentru pardoseală. Serviciile aferente garanției (reparație sau înlocuire) nu conduc la prelungirea termenului de garanție. Prestarea serviciilor de garanție nu conduce la acordarea unui nou termen de garanție.

4. Solicitarea garanției

Pentru solicitarea garanției, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat magazin HORNBACH. Coordonatele acestuia le găsiți la adresa www.hornbach.ro.

Sau contactați garantul la următoarea adresă de e-mail: onlineshop@hornbach.ro.

Garanția poate fi solicitată numai prezentând bonul fiscal original sau factura fiscală originală.

5. Drepturi legale

Garanția nu limitează drepturile dumneavoastră prevăzute în legislația cu privire la garanții și la răspunderea pentru produse.

Teme care v-ar mai putea interesa

Montarea parchetului laminat

Parchetul laminat este o pardoseală cu multe avantaje. Este rezistent, uşor de întreţinut, este disponibil într-o variatate enormă de modele de imitaţie de lemn, are un preţ convenabil şi este uşor de montat. Vă arăt ...citește mai mult