0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
14.04.2023 închisă
Aţi imprimat această informaţie în 31.03.2023 la ora 03:48. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stilul de amenajare Origin

Timp de lectură 5 min.
Stilul de amenajare Origin

Această lume inspirată de tonuri ușor gradate este senzorială și tactilă. Multe materiale au texturi distincte. Suprafețe diferite sunt juxtapuse unele cu altele. Lemnul de culoare închisă contrastează cu suprafețele de culori deschise și conferă un aspect de bază încăperilor.

Înapoi la origini: Tonurile de nisip și de pământ, delicat coordonate, conferă acestui stil de interior caracterul său. Texturile distincte și suprafețele diverse creează, de asemenea, o lume bogată în senzații tactile. În tot acest spațiu aerisit, elementele de culori întunecate asigură aderență și susținere. Rezultatul: încăperi care emană un sentiment profund de siguranță. Puterea se naște din liniște.

Origin este un stil de amenajare deosebit de echilibrat și liniștitor. Perfect pentru cei care apreciază calitatea și durabilitatea.

Amenajare naturală a spațiului

Materialele naturale și confortabile, cum ar fi inul, lemnul, ratanul și piatra de calcar, creează un mediu liniștitor și organic. Un mod de amenajare armonios, dar bogat în contraste. Amestecul de moale și dur stârnește entuziasm. Aici se pune preț pe calitatea materialului și a produsului. Obiectele cu un caracter unic și obiectele de artă conferă caracter stilului de amenajare.

Multe materiale au texturi distincte. Suprafețe diferite sunt juxtapuse unele cu altele. Lemnul de culoare închisă contrastează cu suprafețele de culori deschise și conferă un aspect de bază încăperilor. Fiind un material original și sănătos, îl puteți folosi pentru a proiecta atât peretele, cât și podeaua. Semnificația și consumul conștient sunt la mare căutare.

Calitatea și durabilitatea produselor sunt la fel de importante ca și producția ecologică și sustenabilitatea. Astfel, sunt folosite și alte materiale care au un șarm natural, de exemplu linoleumul, care, fiind foarte durabil, este prietenos cu picioarele. Dar și pardoselile reciclabile din PVC și vinil îndeplinesc standardele moderne de mediu. Pardoselile cu textură vie sunt mate, moi și fără prea mult contrast.

Ton pe ton

În aceste camere vă puteți găsi liniștea. Conceptul de culoare se bazează pe tonuri ușor gradate. Pardoselile acestui stil de amenajare sunt predominant în tonuri deschise sau medii, iar modelul este calm și nu foarte rustic. Ocazional, însă, sunt prezente și pardoseli întunecate. Pe ele, mobilierul de culoare deschisă arată deosebit de bine. Cu ajutorul montării atemporale în os de pește și chevron, se poate crea un contrast reușit cu mobilierul modern.

Acești pereți animați în tonuri pământii au profunzime și spun o poveste. Pereții „șterși” devin din nou populari. Prin tehnica glazurării se creează pereți patinați unici. Vopseaua texturată poate fi, de asemenea, utilizată pentru a crea pereți cu un efect de adâncime și o suprafață interesantă. Direcția în care ghidați pensula vă permite să creați efecte de linii sau marmură, precum și efecte de beton și tencuială.

Amestecul de materiale este la fel de vizibil pe pereți și pe podele. Tencuiala, vopseaua texturată, tapetul, gresia, faianța, parchetul din lemn sau vinil – totul este permis, cât timp măiestria, munca manuală și materialele sunt în centrul atenției. Straturile tridimensionale de acoperire a pereților asigură o acustică plăcută a încăperii și sunt realizate în mod natural din materiale naturale, cum ar fi lemnul, pielea și pâsla.

Iluminare LED sustenabilă

Tema formelor și materialelor organice se regăsește și la corpurile de iluminat. Aici tonul este dat de abajururi realizate din țesături cu structuri puternice sau din alte materiale naturale. Tendința este către produse durabile și ecologice. Corpurile de iluminat în tonuri naturale blânde, cu forme și suprafețe animate organic, creează o ambianță plină de viață, dar armonioasă.

Corpurile de iluminat cu LED-uri cu consum redus de energie, fabricate din materii prime regenerabile sau reciclabile, se impun din ce în ce mai mult în amenajări. O mare importanță este acordată, de asemenea, meșteșugurilor tradiționale și rutelor scurte de transport. Această tendință este combinată cu tehnologia de ultimă oră. Confortul prin concepte de iluminat inteligente completează cu stil conceptul de locuință naturală.

Origin: Lăsați culorile să se amestece

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori pentru stilul de amenajare Origin
În sus