0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 13:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

FINEVO - Marca de hrană premium pentru câini și pisici

Timp de lectură 10 min.
FINEVO - Marca de hrană premium pentru câini și pisici

Nu mai vreți să faceți experimente sau să încercați produse simandicoase? FINEVO este hrana pentru câini și pisici din ingrediente de calitate superioară într-o combinație echilibrată, variată, după un concept de dietă bine gândit – cu alte cuvinte, exact ce are nevoie animalul dumneavoastră de companie.

FINEVO - exact ce are nevoie animalul meu de companie!

Creați pentru favoritul dumneavoastră un mediu în care se poate simți bine. Prin hrana corectă, contribuiți decisiv la viața activă și împlinită a animalului dumneavoastră de companie. FINEVO este hrana pentru câini și pisici din ingrediente de calitate superioară într-o combinație echilibrată, variată, după un concept de dietă bine gândit – cu alte cuvinte, exact ce are nevoie animalul dumneavoastră de companie.

  O dietă originală asigură o bună valorificare a hranei. Pentru că FINEVO mizează pe o cotă ridicată de carne proaspătă și uscată. Uleiurile, legumele, fructele de pădure și ierburile aromatice de calitate superioară furnizează în plus substanțe nutritive și active naturale. Pentru animale, o hrană de calitate este la fel de importantă ca și pentru noi. Motiv pentru care, la FINEVO se aplică aceleași standarde de igienă ca în producția de alimente. Producem hrană pentru animale de calitate, la standarde actuale, în strânsă colaborare cu medici veterinari și experți nutriționiști. Totodată, experții noștri au grijă ca hrana pentru animalele dumneavoastră să fie într-adevăr gustoasă! În acest sens, produsele FINEVO oferă un raport calitate-preț foarte bun, deoarece folosim sinergii oriunde se poate. Hrana bună pentru animale nu trebuie să fie scumpă!

Finevo hrana pentru caini 1

Diversitatea produselor de la FINEVO

Diversitate și echilibru: FINEVO oferă hrană umedă și uscată pentru câini și pisici. Și aceasta în ambalaje practice, potrivite pentru animalul dumneavoastră.

Hrană uscată FINEVO pentru câini

Hrana uscată este practică. Spre deosebire de hrana umedă, are un termen de valabilitate mai lung și poate fi porționată simplu și curat. Prin extragerea apei, transportul și păstrarea hranei uscate nu sunt complicate. Mestecarea hranei uscate sprijină sănătatea dinților câinelui dumneavoastră. Grație volumului relativ mic raportat la concentrația energetică, hrana uscată menține redusă porția zilnică de hrană.

Hrana pentru câini FINEVO acoperă întregul necesar de nutrienți al câinelui dumneavoastră și furnizează toate vitaminele, mineralele și oligoelementele importante – pentru ca prietenul dumneavoastră patruped să se poată bucura de o viață lungă și sănătoasă, de când este pui și până când devine senior:

 • 
			Junior Dog FINEVO RO

  junior dog pentru câini tineri

  Câinii tineri vor să descopere lumea, iar pentru aceasta este nevoie de multă energie! Totodată, ar trebui ca porțiile să nu fie prea mari. De aceea, hrana FINEVO junior dog oferă multă energie, însă este în același timp foarte bine digerabilă. Pentru ca micului dumneavoastră neastâmpărat să nu îi lipsească nimic în perioada de creștere!

 • 
			Sensitive Dog FINEVO RO

  sensitive dog pentru câini sensibili

  Câinii cu anumite intoleranțe și cu o digestie sensibilă au nevoie neapărat de o hrană specială, pentru a le fi bine. Hrana uscată FINEVO sensitive dog este fără cereale și este compusă în mod deliberat numai din ingrediente deosebit de digerabile. Pentru o viață lipsită de griji a câinelui.

 • 
			Adult Dog FINEVO RO

  adult dog pentru câini supraponderali sau sterilizați

  După castrare, câinii sunt nevoiți adesea să lupte cu problemele de greutate. Însă și așa, se poate întâmpla - la fel ca la noi oamenii - ca patrupedul să devină gras. Cu această hrană uscată cu un conținut energetic mai redus, foamea câinelui dumneavoastră va fi potolită, fără ca el să devină supraponderal.

 • 
			Adult Small Dog FINEVO RO

  adult small dog

  Hrană completă echilibrată pentru câini adulți de toate rasele și cu o greutate sub 10 kg.

 • 
			Adult Medium Dog FINEVO RO

  adult medium dog

  Hrană completă echilibrată pentru câini adulți de toate rasele și cu o greutate de 10-25 kg.

 • 
			Adult Large Dog FINEVO RO

  adult large dog

  Hrană completă echilibrată pentru câini adulți de toate rasele și cu o greutate de peste 25 kg.

 • 
			Senior Dog FINEVO RO

  senior dog - hrană pentru câini mai în vârstă

  Din păcate, orice patruped îmbătrânește odată și odată. Pentru ca, și la o vârstă înaintată, câinele dumneavoastră să își petreacă zilele plin de vitalitate și cu bucurie de viață, vă recomandăm această hrană: ea sprijină metabolismul, este echilibrată și are un conținut adaptat de grăsime și fibre.

Finevo

Hrană umedă FINEVO pentru câini

O cantitate mare de proteine reprezintă baza pentru hrana umedă pentru câini FINEVO. Sursele de proteine, cum ar fi carne, inimă, ficat etc., sunt amestecate cu supă de carne, conform nevoilor speciei. Rețeta este completată cu carbohidrați importanți și uleiuri valoroase, de ex. ulei de somon. Bineînțeles, fără coloranți sau arome.

Calitatea FINEVO în materie de hrană umedă înseamnă:

  Fără adaos de zahăr, soia, conservanți și coloranți, Cotă mare de proteine animale, Fără grâu și gluten, Asigurarea optimă a substanțelor nutritive datorită ingredientelor selecționate

Hrana umedă FINEVO este adecvată pentru câini începând cu luna de viață 11-24. în funcție de rasa și talia câinelui.

 • 
			Sensitive dog

  sensitive dog hipoalergenic

  La fel ca unii dintre noi, și câinii suferă de alergii și intoleranțe. Dacă cel mai bun prieten patruped al dumneavoastră suferă de un stomac sau de intestine sensibile, are nevoie neapărat de hrană specială. Rețetele noastre premium au fiecare numai o singură sursă de proteine (mono-proteină) și, astfel, sunt corelate cu nevoile câinilor sensibili la anumite tipuri de hrană.

 • 
			Active dog

  active dog

  De regulă - cel puțin în primii ani de viață - câinii sunt foarte activi și dornici de mișcare, având astfel un necesar crescut de energie. Până la de patru ori mai mare decât un câine mai liniștit, de aceeași talie!

  Cu hrana active dog corectă de la FINEVO nu vor interveni nici fenomene de deficit și nici de supra-alimentare. Proteinele valoroase, combinate cu legume sau fructe de pădure vitalizante, în multe arome, vor satisface și cel mai sălbatic patruped!

Finevo caini

Hrană uscată FINEVO pentru pisici

Hrana uscată pentru pisici FINEVO este o hrană completă de calitate superioară. Este gândită ca sursă de hrană zilnică pentru pisicile de interior și este atât de delicioasă încât le mulțumește și pe pisicile mofturoase. Consistența hranei uscate poate reduce formarea tartrului, fiind astfel favorabilă pentru sănătatea dinților pisicii dumneavoastră.

Hrana uscată FINEVO pentru pisici vă oferă tot ce este necesar pisicii dumneavoastră. Datorită compoziției optime, pisica dumneavoastră nu va avea nevoie de nimic în plus. Cu excepția apei – aceasta este esențială în cazul unei alimentații cu hrană uscată. Cel mai bine i-o puneți la dispoziție direct lângă castronul cu mâncare!

 • 
			Adult Cat FINEVO RO

  adult cat pentru pisica adultă

  Odată ce pisicuța dumneavoastră a crescut, ea are nevoie de o compoziție echilibrată de substanțe nutritive, care să fie adaptată la activitatea fizică a acesteia. Cu FINEVO adult cat asigurați o viață satisfăcută a pisicuței, plină de energie și aventuri!

 • 
			Adult Grain Free Cat FINEVO RO

  adult cat grain free pentru pisici cu intoleranțe

  Din păcate, unele pisici nu tolerează hrana pentru pisici convențională. Aici intervine FINEVO grain free: această hrană completă de înaltă calitate, fără cereale, oferă în mod optim necesarul și celui mai sensibil stomac de pisică!

 • 
			Sensitive Cat FINEVO RO

  sensitive cat

  Concepută special pentru a satisface și pisicile sensibile, fără să le afecteze. Pentru o viață lipsită de griji a pisicii!

 • 
			Sterilised Cat FINEVO RO

  sterilised cat pentru pisici sterilizate și supraponderale

  La fel ca și câinii, și unele pisici au tendința de îngrășare excesivă, în special după sterilizare. Cu această hrană veți reuși totuși să îl mulțumiți pe tigrișorul lacom de interior.

 • 
			Senior Cat FINEVO RO

  senior cat

  Această hrană special adaptată satisface până și cele mai pretențioase pisici senioare.

Ingrijirea pisicilor Finevo hrana pentru pisici 02

Hrană umedă FINEVO pentru pisici

Tigrișorii noștri de interior sunt vânători înnăscuți. Proteinele de origine animală reprezintă baza oricărei hrane bune pentru pisici. Prin hrana umedă pentru pisici FINEVO avem grijă ca patrupedul dumneavoastră cu lăbuțe de catifea să beneficieze de un raport echilibrat de proteine, grăsimi animale și oligoelemente importante, precum calciul, cât și aminoacizi esențiali și vitamine. Hrana noastră pentru pisici de calitate superioară este bogată în nutrienți. Pisica dumneavoastră are nevoie de porții relativ mici. De aceea, produsele FINEVO sunt disponibile în mărimile practice de 85 și 400 de grame. După deschidere, păstrați cantitatea rămasă la frigider.

 • 
			Vitality Cat FINEVO RO

  vitality cat pentru pisici deosebit de active

  Tigrișorii de interior activi au nevoie de multă forță. Mai multe sortimente delicioase cu taurină asigură diversificarea.

 • 
			Sensitive Cat FINEVO RO

  sensitive cat pentru pisici cu sensibilitate la alimentație

  Dacă pisicuța dumneavoastră suferă de diaree sau urticarie, cauza este de cele mai multe ori hrana. FINEVO sensitive cat a fost dezvoltată special cu o singură sursă de proteine, care hrănește optim și cea mai sensibilă pisică.

 • 
			Digestion Cat FINEVO RO

  digestion cat pentru digestie sensibilă

  Pisicile cu o digestie sensibilă sunt chinuite deseori de un scaun mai voluminos sau de formarea multor gaze în intestine. O puteți ajuta cu această compoziție echilibrată.

 • 
			Hair & Skin Cat FINEVO RO

  hair & skin pentru îngrijirea pielii și a blănii

  Acest amestec special conține, printre altele, acizi Omega 3 și Omega 6, care au grijă de pielea și părul patrupedului dumneavoastră și oferă luciu blăniței.

 • 
			Sterilised Cat FINEVO RO

  sterilised cat pentru pisici sterilizate

  Pisicile sterilizate au tendința de îngrășare excesivă, deoarece li se modifică metabolismul. FINEVO sterlisied cat ține cont de acest aspect printr-un conținut de grăsime mai redus și stimulează arderea grăsimilor.

 • 
			Light Cat FINEVO RO

  light cat

  Această rețetă light conține proteine speciale, care sprijină dezvoltarea și menținerea unei musculaturi sănătoase.

Cresterea pisicilor ghid si sfaturi

Broșura FINEVO

FINEVO - Ghid pentru schimbarea hranei

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus