0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

FINEVO - Marca de hrană premium pentru câini și pisici

Timp de lectură 10 min.
Finevo marca pentru caini si pisici

Nu mai vreți să faceți experimente sau să încercați produse simandicoase? FINEVO este hrana pentru câini și pisici din ingrediente de calitate superioară într-o combinație echilibrată, variată, după un concept de dietă bine gândit – cu alte cuvinte, exact ce are nevoie animalul dumneavoastră de companie.

FINEVO - exact ce are nevoie animalul meu de companie!

Creați pentru favoritul dumneavoastră un mediu în care se poate simți bine. Prin hrana corectă, contribuiți decisiv la viața activă și împlinită a animalului dumneavoastră de companie. FINEVO este hrana pentru câini și pisici din ingrediente de calitate superioară într-o combinație echilibrată, variată, după un concept de dietă bine gândit – cu alte cuvinte, exact ce are nevoie animalul dumneavoastră de companie.

    O dietă originală asigură o bună valorificare a hranei. Pentru că FINEVO mizează pe o cotă ridicată de carne proaspătă și uscată. Uleiurile, legumele, fructele de pădure și ierburile aromatice de calitate superioară furnizează în plus substanțe nutritive și active naturale. Pentru animale, o hrană de calitate este la fel de importantă ca și pentru noi. Motiv pentru care, la FINEVO se aplică aceleași standarde de igienă ca în producția de alimente. Producem hrană pentru animale de calitate, la standarde actuale, în strânsă colaborare cu medici veterinari și experți nutriționiști. Totodată, experții noștri au grijă ca hrana pentru animalele dumneavoastră să fie într-adevăr gustoasă! În acest sens, produsele FINEVO oferă un raport calitate-preț foarte bun, deoarece folosim sinergii oriunde se poate. Hrana bună pentru animale nu trebuie să fie scumpă!

Finevo hrana pentru caini 1

Diversitatea produselor de la FINEVO

Diversitate și echilibru: FINEVO oferă hrană umedă și uscată pentru câini și pisici. Și aceasta în ambalaje practice, potrivite pentru animalul dumneavoastră.

Hrană uscată FINEVO pentru câini

Hrana uscată este practică. Spre deosebire de hrana umedă, are un termen de valabilitate mai lung și poate fi porționată simplu și curat. Prin extragerea apei, transportul și păstrarea hranei uscate nu sunt complicate. Mestecarea hranei uscate sprijină sănătatea dinților câinelui dumneavoastră. Grație volumului relativ mic raportat la concentrația energetică, hrana uscată menține redusă porția zilnică de hrană.

Hrana pentru câini FINEVO acoperă întregul necesar de nutrienți al câinelui dumneavoastră și furnizează toate vitaminele, mineralele și oligoelementele importante – pentru ca prietenul dumneavoastră patruped să se poată bucura de o viață lungă și sănătoasă, de când este pui și până când devine senior:

Hrană uscată FINEVO pentru câini Către produse
Finevo

Hrană umedă FINEVO pentru câini

O cantitate mare de proteine reprezintă baza pentru hrana umedă pentru câini FINEVO. Sursele de proteine, cum ar fi carne, inimă, ficat etc., sunt amestecate cu supă de carne, conform nevoilor speciei. Rețeta este completată cu carbohidrați importanți și uleiuri valoroase, de ex. ulei de somon. Bineînțeles, fără coloranți sau arome.

Calitatea FINEVO în materie de hrană umedă înseamnă:

    Fără adaos de zahăr, soia, conservanți și coloranți, Cotă mare de proteine animale, Fără grâu și gluten, Asigurarea optimă a substanțelor nutritive datorită ingredientelor selecționate

Hrana umedă FINEVO este adecvată pentru câini începând cu luna de viață 11-24. în funcție de rasa și talia câinelui.

Hrană umedă FINEVO pentru câini Către produse
Finevo caini

Hrană uscată FINEVO pentru pisici

Hrana uscată pentru pisici FINEVO este o hrană completă de calitate superioară. Este gândită ca sursă de hrană zilnică pentru pisicile de interior și este atât de delicioasă încât le mulțumește și pe pisicile mofturoase. Consistența hranei uscate poate reduce formarea tartrului, fiind astfel favorabilă pentru sănătatea dinților pisicii dumneavoastră.

Hrana uscată FINEVO pentru pisici vă oferă tot ce este necesar pisicii dumneavoastră. Datorită compoziției optime, pisica dumneavoastră nu va avea nevoie de nimic în plus. Cu excepția apei – aceasta este esențială în cazul unei alimentații cu hrană uscată. Cel mai bine i-o puneți la dispoziție direct lângă castronul cu mâncare!

Hrană uscată FINEVO pentru pisici Către produse
Ingrijirea pisicilor Finevo hrana pentru pisici 02

Hrană umedă FINEVO pentru pisici

Tigrișorii noștri de interior sunt vânători înnăscuți. Proteinele de origine animală reprezintă baza oricărei hrane bune pentru pisici. Prin hrana umedă pentru pisici FINEVO avem grijă ca patrupedul dumneavoastră cu lăbuțe de catifea să beneficieze de un raport echilibrat de proteine, grăsimi animale și oligoelemente importante, precum calciul, cât și aminoacizi esențiali și vitamine. Hrana noastră pentru pisici de calitate superioară este bogată în nutrienți. Pisica dumneavoastră are nevoie de porții relativ mici. De aceea, produsele FINEVO sunt disponibile în mărimile practice de 85 și 400 de grame. După deschidere, păstrați cantitatea rămasă la frigider.

Hrană umedă FINEVO pentru pisici Către produse
Cresterea pisicilor ghid si sfaturi
În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x