0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 31.03.2023 la ora 02:27. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stilul de amenajare Cocolores

Timp de lectură 4 min.
Stilul de amenajare Cocolores

Viața este sărbătorită în toată complexitatea și coloritul ei. Acest stil eclectic celebrează măiestria artistică la nivel global. Acesta reflectă dorul de locuri îndepărtate și de descoperirea unor culturi și țări fascinante.

Tot înainte cu puterea culorilor: cu tonuri luminoase, acest stil de amenajare oferă energie – fără îndoială. Galbenul strălucitor, albastrul luminos, verdele proaspăt, rozul strălucitor și portocaliul sunt juxtapuse și combinate cu modele folclorice din culturile lumii noastre diverse și pline de culoare. Vreți să vă încărcați bateriile? Garantat aici.

Cocolores este un stil de amenajare plin de vivacitate și abundență. Perfect pentru toți cei care au o pasiune pentru ceea ce este neobișnuit.

Mobilier colorat, vesel și la modă

Amenajarea interioară în stilul Cocolores este o dovadă a curajului de a fi neobișnuit. Nu doar canapelele servesc drept locuri de așezare, ci și covoarele moi, fotoliile tip beanbag și fotoliile puf vă invită să luați loc. Ce alegeți? Mobilier confecționat de dumneavoastră sau articole standard? Decideți singur ce arată mai bine în camera dumneavoastră.

Mobilier confecționat de dumneavoastră. La fel de unic ca dumneavoastră!
Mobila colorată arată deosebit de bine pe podelele în alb și negru. Încercați și dumneavoastră!

Combinarea modelelor și materialelor

Sunt vizibile influențe culturale din întreaga lume. Modelele tradiționale sunt amestecate și reinterpretate în mod colorat. Motivele tapetului în alb și negru cu elemente etnice transmit o impresie originală și naturală. Modelele geometrice de mari dimensiuni sunt fie colorate, fie în alb-negru.

Tehnicile tradiționale, cum ar fi marchetăria și imprimările în ceară, sunt transportate în zilele noastre prin intermediul culorilor. Elemente de artizanat din alte culturi, cum ar fi talismanele pentru vise sau tapițeriile de perete din macramé și alte obiecte de mobilier din călătorii sunt combinate cu cultura pop și cu grafica. Toate se pot amesteca. Lemnul lăcuit colorat, împletitura, țesătura și bumbacul cu imprimeuri vă decorează spațiul. Tablourile cu imprimeuri grafice, modernismul clasic, pop art și tendințele artistice globale contemporane își găsesc, de asemenea, locul aici.

Pereții definesc spațiile.

Culorile vibrante vă îndeamnă să sărbătoriți viața. Albastrul mediteraneean concurează cu roșul semnal. Negrul și albul stabilesc contraste grafice. Textilele de casă, în special, oferă un potențial enorm pentru un amestec de materiale - bumbac, catifea, mătase, pluș sau sisal. Aceste obiecte colorate care atrag privirile condimentează viața de zi cu zi și casele noastre. Fiecare material are șarmul său. Și tocmai amestecul este cel care face diferența. Combinați după cum doriți. Nu există „corect” sau „greșit”. Important este ca rezultatul să fie unul colorat și vesel. Dați frâu liber imaginației!

Indiferent cât de mare este proiectul dumneavoastră, începeți întotdeauna cu ceva mic.

Color-blocking pe perete

Color-blocking a fost cândva consacrat pe scena modei. Acum vă îmbracă pereții. Prin color-blocking se combină culori care, la prima vedere, nu se potrivesc. De fapt, acestea sunt literalmente „împărțite în blocuri”. Pentru că nu trebuie să acopere întotdeauna întregul perete. Aceste nuanțe intens luminoase își dezvăluie strălucirea chiar și în doze mici.

Asigurați-vă că zonele de culoare sunt clar delimitate una de cealaltă. Pătrate aranjate în culori sau un model clasic cu dungi, cu alb. Albul ca și contrapondere face ca nuanțele strălucitoare să strălucească în mod deosebit. Rezultatul este un design grafic al spațiului bogat în contraste, care creează o stare de spirit bună.

Și acum este rândul dumneavoastră. Ce culori vă fac peretele să strălucească?

Vopsirea pereților și a tavanului

Pereții pot deveni adevărate opere de artă – ce stil vi se potrivește? Dați frâu liber creativității și decorați-vă pereții și plafoanele individual, conform propriilor gusturi. În magazinul online HORNBACH, găsiți o ...citește mai mult

Cocolores: Lăsați culorile să se amestece

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

wohntrend cocolores farbkarte

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus