0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
14.04.2023 08:00 - 21:00
15.04.2023 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.04.2023 la ora 10:08. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stilul de amenajare In and Out

Timp de lectură 4 min.
Stilul de amenajare In and Out

Dragostea pentru natură s-a răspândit și în casă. Cu ajutorul plantelor, al culorilor naturale și al produselor sustenabile, care promovează sănătatea, creăm zone naturale de recreere. Conceptele inovatoare de locuire estompează granițele dintre interior și exterior.

Unde se termină „interiorul” și unde începe „exteriorul”? Acest stil de amenajare estompează granițele. Nuanțele naturale de verde și maro se îmbină într-o mare de plante care asigură un climat plăcut în locuință. Covoarele din sisal formează podeaua pentru mobilierul din ratan și lemn. Textilele moi, cum ar fi catifeaua, conferă confort, iar elementele metalice strălucitoare conferă lejeritate. Veniți acasă, respirați adânc – simțiți-vă ca acasă.

In and Out este un stil de amenajare orientat în mod distinct spre natură. Perfect pentru toți iubitorii de plante.

Urban Jungle

Cu ajutorul plantelor, al culorilor naturale și al produselor sustenabile, care promovează sănătatea, creați zone naturale de recreere. Conceptele inovatoare de locuire estompează granițele dintre interior și exterior. Cu hamace și plante mari și verzi, puteți transforma interiorul într-un spațiu exterior. Cu ajutorul plantelor, a unei combinații de culori calde în tonuri de verde, a materialelor naturale și a mobilierului confortabil, creăm spații în care ne găsim relaxarea și seninătatea. Locuința se deschide spre exterior, pentru că și în propriul living este minunat să te relaxezi sub palmieri.

Plantele dau viață spațiului dumneavoastră și îl transformă într-o adevărată sursă de putere. Într-un astfel de loc vă puteți relaxa și alimenta cu energie. Dumneavoastră decideți ce plante vă vor încorona regatul. De mult timp, acestea nu mai stau doar pe masă și pe pervazul ferestrei. Grădinăritul vertical nu este doar pentru balcon. Lăsați-vă plantele să se balanseze în coșuri suspendate, să atârne de perete și să împodobească rafturile.

Plantele sunt bune pentru climatul încăperii. Ele ajută la relaxare și la reducerea stresului și îmbunătățesc calitatea aerului. Pentru înverzirea celor patru pereți, ghivecele de ceramică cu plante, cu o suprafață cu aspect natural, sunt la fel de potrivite ca și vazele de sticlă în verde cald. Mobilierul pentru plante și stațiile de cultivare a plantelor aromatice cu iluminare integrată sunt, de asemenea, practice.

Arătați-le plantelor unde să crească și să prospere!

Living extins

Vă doriți să trăiți mai aproape de natură la dumneavoastră acasă? Cu ajutorul mobilierului primitor și al textilelor naturale, produse în mod sustenabil, creați o ambianță sănătoasă și durabilă, care vă face să vă simțiți bine. Textilele moderne pentru exterior transformă terasa într-o a doua cameră de zi în cel mai scurt timp. Acestea combină confortul interiorului cu cerințele de robustețe și rezistență la intemperii. Catifeaua, velurul, buclée, waffle pique și alte țesături foarte structurate răspândesc căldură.

Dezlănțuiți-vă pasiunea. Astfel creați un spațiu confortabil și afară!

Concept de iluminare naturală

Lămpile realizate din materiale naturale, cum ar fi inul, lemnul, hârtia sau bambusul, conferă locuinței un aspect cald și confortabil. Iluminatul casnic este, de asemenea, mai solicitat ca niciodată în zona exterioară. A apărut o nouă varietate de lămpi hibride care combină funcționalitatea unei lămpi de exterior cu confortul unei lămpi de interior. Lămpile LED mobile sunt fără fir, dar sunt echipate cu mânere practice, acumulator și încărcător USB.

Alegeți modelele care vă trezesc entuziasmul.

In and Out: Lăsați culorile să se amestece

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori pentru stilul In and Out

Tme care v-ar mai putea interesa

În sus