0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 31.03.2023 la ora 02:50. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stilul de amenajare Retro Future

Timp de lectură 4 min.
Stilul de amenajare Retro Future

Înapoi în viitor - așa sună mottoul acestui stil de amenajare. Imaginile evocă amintiri din prima eră spațială a anilor ‘60 și ‘70. A început o nouă eră a călătoriilor spațiale, cu o fuziune a tehnologiilor digitale și spațiale și cu astronauți care scriu pe Twitter din spațiu.

Înapoi și înainte în același timp: acest stil de amenajare fuzionează tehnologiile digitale și spațiale. Luminile colorate, suprafețele irizate amintesc de era spațială a anilor 1960 și 1970. Roz, lila, turcoaz: totul strălucește și luminează în culori intergalactice – ca și cum ar fi dintr-o altă lume. Așadar, ce mai așteptați? Ne întoarcem direct în viitor!

Retro Future este un stil de design interior neobișnuit. Perfect pentru toți cei care îndrăznesc să ia atitudine și trăiesc deja de azi în viitorul de mâine.

Design retro

Acest stil de amenajare este inspirat de conceptele de locuință din anii '60. Mobilierul cu forme curbate creează un sentiment retro. Bineînțeles, nu lipsesc nici unele comori din anii '60 și '70. Mobilierul și accesoriile cu un aspect retro își fac aici o intrare în forță.

Tapetele cu forme geometrice și modele liniare se potrivesc acestei perioade și totuși dau o notă futuristă designului încăperilor. Acesta este locul în care viitorul întâlnește trecutul. Paietele tapetelor tridimensionale cu sclipici pun în valoare acest stil în mod deosebit. Designul din anii '70 reflectă lumina și conferă tapetului o structură palpabilă și mai multă profunzime.

Montarea plăcilor de faianță

Pregătirea reprezintă jumătate din treabă! În cadrul proiectului de mai jos, vă arătăm care sunt aspectele de care trebuie să ţineţi seama atunci când montaţi plăcile de faianţă. Mai întâi, trebuie să remediaţi fisuri ...citește mai mult

Atmosferă de iluminare colorată

Varietatea luminii colorate joacă un rol important în această lume a designului. Suprafețele reflectă lumina și au străluciri metalice-argintii sau albăstrii spre violet. Panourile luminoase transparente, diodele luminescente și ideile de iluminat neobișnuite dau tonul acestei viziuni de iluminat futurist. Abajururile irizate strălucesc în culorile curcubeului sau amintesc de bulele de săpun. Într-o societate în curs de îmbătrânire, aspectul siguranței în propria locuință are, de asemenea, o importanță deosebită. Întrerupătoarele iluminate, treptele sau sistemele de ghidare a luminii fac căile de acces mai sigure în întuneric.

Puteți, de asemenea, să creați o reglare funcțională a luminii prin intermediul unor fronturi de ferestre deosebit de mari. De asemenea, aveți nevoie de un sistem de control al iluminatului bine gândit. Cu ajutorul unui control automat, poziția jaluzelelor se adaptează la condițiile de lumină sau la utilizarea individuală a camerei. Jaluzelele funcționale oferă, în același timp, reglarea căldurii și protecția împotriva luminii orbitoare. Lamele perforate lasă să treacă lumina zilei chiar și atunci când sunt închise, întunecând în același timp camera.

Produs de top

Bec LED RGBW variabil Eglo Crosslink E27 9W 806 lumeni, glob mat A60, fără telecomandă
Bec LED RGBW variabil Eglo Crosslink E27 9W 806 lumeni, glob mat A60, fără telecomandă
98,90 lei / buc.

Space Room

În aer se simte mirosul viitorului. Această lume futuristă se bazează, de asemenea, pe impulsurile de design din călătoriile spațiale. Suprafețele metalice și irizate conferă ambianței un aspect spațial. O contrapondere plăcută la aspectul retro. Aici veți găsi, de asemenea, idei și materiale noi pentru viitor, cum ar fi fibrele sintetice reciclate și bioplasticele. Dar chiar și estetica digitală, cu optica sa hipermodernă, are modele naturale, cum ar fi cristalele strălucitoare, pietrele, sideful sau pielea de pește irizată. Fototapetele cu imagini spațiale vă transportă literalmente în naveta spațială. Sentimentul de astronaut pre-programat. Motivele generate pe calculator par ciudate pe alocuri. Nu este clar dacă sunt nori, reacții chimice sau altceva și lasă o senzație de ambiguitate.

Vopseaua de efect cu particule metalice, cum ar fi glazura sidefată, face ca pereții să strălucească. Gradientele de culoare transformă un perete într-un punct de atracție decorativ. Cu ajutorul unei vopsele de efect, aspectul de beton poate fi creat și pe perete. Suprafețele sunt uneori mai dinamice, alteori mai puțin structurate. De asemenea, plăcile ceramice strălucesc în toate culorile curcubeului, în funcție de incidența luminii. Formatele alungite și plăcile de mozaic sunt, de asemenea, foarte populare aici.

Retro Future: Lăsați culorile să se amestece

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori pentru stilul Retro Future

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus