0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.12.2023 la ora 10:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stilul de amenajare It‘s Crazy

Stilul de amenajare It‘s Crazy

Mai puțin nu înseamnă întotdeauna mai mult. La stilul de amenajare It‘s Crazy nici nu poate fi vreodată destul din ceva. Nuanțe coloristice strălucitoare sunt combinate zglobiu între ele. Cu cât utilizați mai multe plante, canapele și perne de catifea cu irizații, vaze de sticlă colorate și accesorii metalice, cu atât mai opulentă și tropicală devine atmosfera.

Totul este iluminat: culori pregnante strălucesc aici din fiecare colț și alcătuiesc în esență acest stil de amenajare. Perne de catifea sclipitoare, plante de un verde saturat în ghivece în culori țipătoare, blănuri colorate sau pereți întregi în magenta sau verde smarald: în combinație, toate aceste materiale și nuanțe asigură o atmosferă dinamică, plină de vivacitate.

It’s Crazy este un stil de amenajare complet încărcat cu energie. Perfect pentru toți cei care doresc să facă din căminul lor un loc pentru recreere.

Senzația de junglă pentru cei patru pereți ai dumneavoastră.

Creați-vă propria grădină cu palmieri sau junglă de locuit, în care să puteți evada de realitate și să puteți da frâu liber creativității. Plante exotice mari, cu flori luxuriante, cresc în ghivece colorate intens, se regăsesc pe stofe și pe pereți. Coloratura intensă și decorurile pline de fantezie vă transpun într-o altă lume. Stofele sclipitoare, accesoriile cu irizații aurii, animal print, blănurile colorate și suprafețele de lac lucioase alcătuiesc acest stil de amenajare opulent și colorat. Este celebrată opulența naturii. Chiar și covoarele se prezintă în formate libere, în formă de frunze și flori. Ele subliniază diversitatea acestei teme.

Deveniți mai încrezători cu fiecare proiect. Și plantele dumneavoastră la fel.
Ce mai poate face talentul dumneavoastră în ceea ce privește plantele?

Decorurile somptuoase se prezintă ușor suprarealist pe tapete și pe textilele pentru casă. Este un amestec din reprezentări arhitectural-geometrice, flori ilustrate pictural, frunzișuri tropicale și animale exotice. Motivele sunt adesea și mai frumoase decât modelele lor naturale. Pentru că aici se regăsesc frunze albastre și elefanți verzi cu modele de leopard și desene cu flori supradimensionate. Motivele expresive au o componentă artistică foarte pregnantă, care stimulează fantezia.

Arătați-vă culorile. În fiecare colț.

Nuanțele coloristice închise și saturate conferă încăperilor o undă de noblețe. Tavanele nu trebuie să fie albe. Zugrăvit colorat, tavanul încăperii va fi integrat în spațiu ca al cincilea perete. Este ideal să se aleagă o culoare care există deja în încăpere – fie ca vopsea lavabilă, material textil sau articol de mobilier. Dacă tavanul, pereții, ușile, plintele și pragurile ușilor au aceeași nuanță, impresia coloristică devine și mai unitară. Astfel și încăperile cu culori mai intense dau senzația de liniște.

Este permis să se experimenteze nu doar pe pereți, ci și pe pardoseală. În acest caz este prezentată o bogată varietate de suprafețe vii, colorate puternic. Suprafețele din lemn și piatră strălucesc într-o coloristică puternică, parțial nenaturală. Materialul natural linoleum este readus în modern. Vinilul și PVC-ul se prezintă în aspect Terrazzo, cu nopeuri roșii și imprimate în relief sau cu structură de țesătură.

La această tendință în materie de locuințe, și designul plăcilor ceramice este deosebit de frapant și expresiv. Aspectele de marmură în alb-negru sau verde, plăcile de mozaic cu irizări metalice și cahlele cu modele expresive înnobilează pardoseala, făcând-o din fundal actorul principal.

Vopsirea pereților și a tavanului

Pereții pot deveni adevărate opere de artă – ce stil vi se potrivește? Dați frâu liber creativității și decorați-vă pereții și plafoanele individual, conform propriilor gusturi. În magazinul online HORNBACH, găsiți o ...citește mai mult

Vă veți aduce căsuța la strălucire.

Puteți realiza accente speciale cu lămpi extravagante. Această tendință în materie de locuințe strălucește prin sticlă fumurie colorată. Aceste lămpi cu cupole de sticlă, șlefuite și colorate, conferă încăperii un aspect nobil deja la lumina zilei. Seara proiectează reflexii pe pereți, care conferă întregului interior un farmec ieșit din comun. Și materialele precum alama, catifeaua, marmura colorată, franjurile sau stofele care strălucesc ca mătasea ornamentează această tendință în materie de locuințe.

Materialele cu irizații se regăsesc și în amenajarea ferestrelor. Mai ales în încăperile cu nuanțe închise, barele pentru perdea din alamă sau jaluzelele din aluminiu cu sclipiri aurii se evidențiază în mod special din fundal. Și jaluzelele plisate cu motive de frunze care lucesc discret, jaluzelele din piele roșie sau rulourile din catifea strălucitoare stabilesc accente elegante și extravagante. Lumina incidentă declanșează, de asemenea, reflexii pline de suspans.

Captați lumina suplimentar cu oglinzi și combinați-le cu tablouri. Astfel, veți asigura un design al pereților cu detalii excepționale. Motivele tablourilor se extind de la portrete de femei expresive și pictură naivă până la imagini cu păuni cu pene de aur și alte păsări exotice. La fel și imagini luxuriante cu flori și până la portrete elegant-moderne ale unor animale. La acest stil de amenajare se potrivesc, de asemenea, foarte bine ramele din catifea pentru tablouri și oglinzi și oglinzile nuanțate. Ramele metalice și oglinzile în formă de soare aduc accente aurii, care reflectă la incidența luminii.

It's Crazy: solicitați mixarea culorilor

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

wohntrend its crazy farbkarte

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus