Metru patrat HORNBACH

Ce reprezintă un metru pătrat? În mâinile potrivite: totul. Cu puțină imaginație și efort, poate fi orice. O discotecă, o fermă de ciuperci, o cină cu prietenii. Pentru că nu e doar un metru pe un metru, ci oferă posibilități nelimitate, multiplicate cu sine.

Camera ta e mică. Imaginația ta e infinită. Îți arătăm cum poți amenaja cea mai mică baie sau cea mai mică bucătărie, în funcție de ideile tale.

Fiecare cameră este un spațiu pentru idei

Ai nevoie de mai mult spațiu? Atunci, creează-l singur!

Produse potrivite pentru spațiile pe care vrei să le amenajezi

Mai mulți metri pătrați

În metri pătrați îți calculezi și suprafețele pe care vrei să le acoperi. Fie că este vorba despre acoperiș, pardoseală sau pereți, ai mereu în vedere unitatea de măsură pe care o vei folosi mai des decât ai crede: .

Izolezi, pavezi, amenajezi, reamenajezi? Calculează câți metri pătrați reprezintă suprafața pe care vrei să o pregătești și cumpără cantitatea necesară de la HORNBACH. Vino într-unul dintre cele 9 magazine ale noastre - București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța - sau comandă online, cu livrare oriunde în România, de pe site sau din aplicația HORNBACH. Avem peste 80.000 de produse din care poți alege!

Fiecare metru pătrat merită să fie cel mai bun din lume

Ce poți face cu un metru pătrat? Crezi sau nu, un metru pătrat poate fi orice vrei. Ceea ce faci din el stă în mâinile tale.