0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.02.2024 la ora 20:31. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Ghivece și măști pentru plante din materiale reciclabile și durabile

Ghivece și măști pentru plante din materiale reciclabile și durabile

Declarați război risipei! Măștile și ghivecele pentru flori din material reciclat vă ajută să economisiți importante resurse din casa dumneavoastră, din grădină, pe terasă și pe balcon.

Prin energia vântului, la masca sustenabilă pentru flori

În grădina producătorului olandez elho trăiesc aproximativ 2 milioane de albine. Întâlnim acolo și o moară de vânt care asigură faptul că măștile și ghivecele pentru flori sunt fabricate din energie auto-generată a vântului în procent de 100%.

Măștile și ghivecele pentru flori din seriile Vibes și Greenville sunt fabricate în întregime din plastic reciclat. Anual, olandezii prelucrează 8,4 milioane kg de plastic reciclat.

În prezent, deja 80% din materialele de la elho sunt din plastic reciclat.

Masca dumneavoastră pentru flori sau ghiveciul pare că a văzut zile și mai bune după câțiva ani de utilizare? Toate ghivecele pentru plante de la elho sunt reciclabile.

Ghivece si masti pentru plante Elho
Imagine: Ghivece și măști pentru plante marca elho

Vibes: Măști pentru flori pentru interior

Seria Vibes este special concepută pentru interior. Produse din plastic reciclat, cu ajutorul energiei auto-generate a vântului, măștile pentru flori sunt nu numai robuste, ci și ușor de curățat.

Greenville: Ghivece pentru plante pentru exterior

Ghivecele pentru plante din seria Greenville sunt special concepute pentru a fi utilizate în exterior și a înfrunta vântul, ploaia și zăpada.

Vasele pentru plante și măștile pentru flori au un rezervor de apă integrat care vă alimentează uniform plantele cu umiditate. În plus, măștile sustenabile pentru flori sunt rezistente la îngheț.

Calea scurtă la ghivece reciclabile pentru plante

De peste 20 de ani, producătorul german Lechuza folosește în mod responsabil energia și resursele și este certificat conform DIN EN ISO 14001. Ghivecele pentru plante sunt complet reciclabile, recipientele pentru plante sunt fabricate din material 100% reciclat.

Lechuza prelucrează 990 tone de materiale plastice reciclate pe an.

În producție, Lechuza folosește 70% apă din cisterne. Întrucât producătorul are sediul și producția în Germania, și rutele de transport către magazinele noastre HORNBACH sunt scurte.

Apă virtuală

De obicei, apa este necesară la fabricarea unui produs. Această apă se numește apă virtuală. Cultivarea bumbacului presupune de exemplu o cantitate importantă de apă, la care se adaugă apa consumată în lanțul ulterior de producție. Consumul de apă pentru un tricou poate ajunge rapid la 15.000 de litri. Cu cât se folosește mai multă apă de ploaie în producție, cu atât mai bine!

Măști pentru flori din fibră de cocos

Vă plac măștile naturale 100 % pentru flori? Atunci ghivecele Kokodama reprezintă alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Kokodama sunt ghivece pentru plante din fibră de cocos. Peretele interior este sigilat cu un strat hidrofug care nu permite pătrunderea apei.

Kokodama este disponibil ca mască clasică pentru flori sau ghiveci agățător.

Stropitori din material reciclat

Florile dumneavoastră se găsesc în ghivece sustenabile pentru plante, primul pas a fost făcut. Și în privința udării, vă puteți baza pe stropitori din material reciclat. Producătorul Geli fabrică, printre altele, stropitori care constau din aproape 100% materiale reciclate cu mai mult de 50% cotă post-consum.

Cum se ajunge la plasticul reciclat?

Mai întâi sunt sortate deșeurile din plastic provenite din eliminarea deșeurilor. Apoi în instalația de reciclare, deșeurile sunt mărunțite, spălate, separate și retopite în formă de regranulate de tip specific.

Regranulatul se poate prelucra sub formă de plastic nou și devine stropitoarea dumneavoastră sau mască pentru flori. Iar când produsele trebuie eliminate după o durată lungă de viață, circuitul o ia de la capăt.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus