Locuri de joaca pentru copii Noutati Gradina iunie 2021 program 735x218

Cutii cu nisip

O cutie cu nisip este un loc foarte bun în care copilul poate da frâu liber imaginației și în care să devină arhitectul celor mai impresionante castele de nisip. Trebuie să luați în calcul că nisipul din cutie trebuie sa fi e mereu curat.

De asemenea, încercați să protejați cât mai bine cutia cu nisip de razele soarelui, astfel încât cel mic să își poată continua construcțiile chiar și la orele călduroase ale amiezii.

Căsuțe de joacă

Pe lângă avantajele indiscutabile pe care o căsuță i le va aduce imaginației copilului dumneavoastră, este foarte important și rolul educativ pe care îl va avea. Îi va dezvolta, în primul rând, simțul gospodăresc și îl va ajuta să devină mult mai descurcăreț.

O astfel de căsuţă poate fi dificil de construit, așa că vă ieșim în întâmpinare cu căsuțe gata construite, fie din lemn, fie din plastic, colorate și gata să găzduiască sesiuni intense de joacă.

Leagăne

Leagănul reprezintă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copilul dumneavoastră o metodă de relaxare și de petrecere a timpului în aer liber. De unul singur poate fi plictisitor, așa că vă recomandăm montarea a cel puțin două, pentru a profita de acest timp de relaxarea împreună cu cei dragi.

Tobogane și turnuri de joacă

Atât toboganele, cât și turnurile de joacă sunt foarte atractive pentru copii. Aceste articole le dezvoltă atât spiritul de aventură, cât și abilitățile fizice.

Nu uitați să luați în calcul că aceste articole trebuie să fie cât mai colorate pentru a-i ajuta pe copii dumneavoastră să își depășească posibilele temeri/frici.