Noutăți grădină - „Amenajarea balconului”

Noutati gradina Amenajarea balconului

Dacă locuiești la bloc, nu înseamnă că nu te poți bucura de frumusețea grădinii tale. Balconul poate fi locul perfect în care să te relaxezi. Te invităm în magazinele HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu) la prezentarea proiectului „Amenajarea balconului”, din 08 mai până pe 02 iunie 2019.

timp de lectură 2 min. Plante în magazinul online
Noutati gradina Amenajarea balconului. Program

Plante și ghivece / jardiniere pentru balcon

Balconul este un loc ideal pentru plante. Dacă aveți unul spațios, puteți opta pentru plante mari. În schimb, eficiența este cuvântul magic pentru balcoanele și terasele mici. De exemplu, puteți amplasa ghivecele / jardinierele și pe partea exterioară a balustradelor.
Pentru a utiliza spațiul în mod optim, puteți aranja plantele și pe perete sau agățate de plafon. Astfel, vă puteți decora balconul cu plante și să vă rămână și loc suficient pentru masă și scaune.

Ghivece & jardiniere pentru plante Acces direct la sortiment
gartenaktuell balkon bepflanzen nature up

O grădină de vis, chiar dacă e amplasată pe balcon, poate fi completă doar când te poți bucura de timpul petrecut alături de prospețimea oferită de plantele la care ții atât de mult. Savurează din plin momentele de relaxare din mijlocul grădinii tale și o cafea la masă, stând confortabil pe scaun. Nu neapărat pe timp de zi, pentru că pe perete puteți monta o aplică. O lumânare în pahar poate fi soluția pentru serile romantice.

Mobilier pentru grădina din balconul tău

Mobilier gradina & terasa Acces direct la sortiment

Asigurați-vă că plantele din balconul dumneavoastră au tot ce le trebuie. Nu trebuie să le afecteze faptul că nu sunt într-o grădină clasică. Vă recomandăm să folosiți îngrășământ adecvat plantelor de balcon și ghiveci. De asemenea, nu uitați că dăunătorii nu țin cont de locul unde sunt amplasate plantele, astfel că soluțiile care să îi alunge sunt benefice în orice condiții.
Stropitoarea și pulverizatorul sunt accesorii care nu trebuie să vă lipsească.

Accesorii ghivece & recipente pentru plante Acces direct la sortiment

Acolo unde sunt plante, apar și insectele nedorite. Țineți departe țânțarii, viespile și alți „musafiri“ nepoftiți cu ajutorul produselor de specialitate.

Impotriva daunatorilor casnici Acces direct la sortiment

Protecție solară

Pentru a vă putea bucura în voie de spațiul amenajat chiar și când soarele strălucește orbitor, soluția ideală pentru protecție este o umbrelă rezistentă la radiațiile ultraviolete, care să ajute la economisirea spațiului. O marchiză este, de asemenea, o variantă pentru a sta la adăpost de razele fierbinți.

Protectie solara Acces direct la sortiment
HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe
x
În sus