Noutăți grădină - „Locuri de joacă pentru copii”

ga 2400x1600

Cei mici sunt în vacanță și e datoria adulților să se asigure că se bucură din plin de acest timp prețios. Te invităm în magazinele HORNBACH (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu) la prezentarea proiectului „Locuri de joacă pentru copii”, din 03 iulie până pe 04 august 2019.

timp de lectură 1 min. Ansambluri de joacă pentru copii în magazinul online
ga program 735x218

Cutii cu nisip

Cutiile cu nisip reprezintă un loc foarte bun în care copilul dumneavoastră poate da frâu liber imaginației și să devină arhitectul celor mai impresionante castele de nisip. Avem, de asemenea, nisip ideal pentru locul de joacă, ușor de modelat și numai bun pentru jucăriile celor mici.

Păstrați nisipul curat!

Trebuie să luați în calcul că nisipul din cutie trebuie să fie mereu curat. Încercați să protejați cutia cu nisip de razele soarelui, astfel încât copilul dumneavoastră să își poată continua construcțiile chiar și la orele călduroase ale amiezii.

Lazi nisip copii & jucarii pentru nisip Acces direct la sortiment

Căsuțe

Pe lângă avantajele indiscutabile pe care un astfel de produs i le va aduce imaginației copilului dumneavoastră, o căsuță are și rol educativ. O astfel de căsuță îi va dezvolta copilului dumneavoastră simțul gospodăresc și îl va ajuta să devină mult mai descurcăreț.

O căsuță poate fi dificil de construit pe cont propriu, așa că vă ieșim în întâmpinare cu căsuțe gata construite, fie din lemn, fie din plastic.

Casute de joaca Acces direct la sortiment

Leagăne

Leagănul reprezintă o metodă de relaxare și de petrecere a timpului liber atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copil. De unul singur poate fi plictisitor, așa că vă recomandăm montarea a cel puțin două leagăne pentru a profita de acest timp de relaxare alături de cei dragi.

Leagane & tobogane Acces direct la sortiment

Tobogane și turnuri de joacă

Atât toboganele, cât și turnurile de joacă sunt foarte atractive pentru copii. Aceste produse le dezvoltă atât spiritul de aventură, cât și abilitățile fizice.

Importanța culorilor

Nu uitați să luați în calcul că aceste produse trebuie să fie cât mai colorate, pentru a-i ajuta pe copiii dumneavoastră să își depășească posibilele temeri sau frici.

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe
x
În sus